Magazin produse tradiționale românești

Aparat de masaj din lemn manual cu 8 role

25.00 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: COR_00510

Întrucât obiectele sunt modele unicat, variantele și modelele diferă, poza este o reprezentare generală a produsului. Prețul include TVA.

Costul transportului este standard de 19 de lei pentru comenzi mai mici de 300 RON, iar livrarea se va efectua in maximum 2 zile lucrătoare de la data validării comenzii. Pentru orice detalii, ne puteți suna la numărul de telefon 0740821317

Descriere scurtă:

Aparatul de masaj este confecționat integral din lemn și dispune de role special concepute pentru masarea tălpii picioarelor sau a spatelui.

Aparatul îmbunătățește circulația sangvină precum și starea generală de sănătate și vă oferă o senzație plăcută de relaxare.

Ai nevoie de ajutor?

+40 740 821 317

Descriere

Descriere

în zilele noastre este un lucru bine știut faptul că stilul de viață și nivelul de activitate ne influențează, mai mult sau mai puțin, durerile resimțite de corpul nostru.

Sedentarismul sau munca de birou ne fac să simțim durere, rigiditate și tensiune în zona umerilor, a gâtului și a spatelui, iar cei care petrec foarte mult timp în picioare se confruntă cu disconfort la nivelul acestora.

Aparatul de masaj este confecționat integral din lemn și dispune de role special concepute pentru masarea tălpii picioarelor sau a spatelui. Acesta îmbunătățește circulația sangvină precum și starea generală de sănătate și vă oferă o senzație plăcută de relaxare.

Detalii

Aparat pentru masaj din lemn.

Materiale folosite: lemn.

Fiecare piesă din magazinul nostru poartă o fărâmă din sufletul meșteșugarului care a înfăptuit-o și este realizată în întregime manual. Cum nimeni și nimic nu este perfect, și acest obiect poate avea mici imperfecțiuni constând în mici diferențe de culoare față de cele prezentate sau mici abateri de la dimensiunile menționate în pagină. Noi suntem de părere că tocmai aceste detalii fac un produs cu adevărat unic, autentic și încărcat de emoții.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate300 kg
Producator

Utilizare

Recenzii (0)
Recenzii

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aparat de masaj din lemn manual cu 8 role”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

©2007-2020 Invie Traditia. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.