BIO Nutritia - Produse Bio și Naturale

BIO Nutritia - Produse Bio și Naturale

Afișez 1–20 din 1635 de rezultate

Bio Nutriția este o secțiune de produse Bio, Eco și naturale, în cadrul magazinului online de produse tradiționale românești Învie Tradiția.

Produse BIO, Eco și naturale

Cuprinde o gamă foarte mare de produse Bio și Eco, alimente organice, de la producători locali și din întreaga lume. Produsele sunt foarte variate, de la alimente Bio, produse Bio destinate copiilor, produse Eco de îngrijire personală, produse ecologice de îngrijirea casei și tot ce intră în organizarea unui stil de viață sănătos.

Respectarea misiunii

Chiar dacă pare puțin tangențial cu misiunea noastră, am început acest demers care se înscrie tot in misiunea noastră de a sprijini meșterii populari.

Când am lansat Învie Tradiția, am avut un singur obiectiv, de a aduce în casele câtor mai mulți oameni obiectele de artă populară realizate de meșterii locali și de a păstra viu meșteșugul peste generații.

În timp această dorință s-a transformat într-o adevărată iubire față de bogăția și tradiția meșteșugurilor din România dar și față de munca meșterilor

Lucrurile curgeau atât de frumos și părea că visul nostru de acum trei ani se transforma pe zi ce trece în realitate.

Apoi, a venit luna martie și tot ce am construit până atunci s-a oprit brusc. Odată cu schimbarea priorităților de consum, se înțelege că interesul față de obiectele tradiționale românești s-a topit atât de repede.

Fără târgurile și evenimentele de la care meșterii erau nelipsiți, eu au stat acasă, înconjurați de toate obiectele făurite peste iarnă.

Trebuie să știm că și ei sunt oameni ca noi, că au familii de îngrijit, facturi de plătit și acum au rămas fără singura lor sursă de venit.

Impresionați de ”strigătul” lor, am început să căutăm soluții pentru a-i ajuta.

Campania de constientizare

În acest sens am demarat o campania de conștientizare, in care prezentăm poveștile meșterilor populari. Apoi, am introdus pe site o secțiune de produse cu valoare mare pentru utilizatori și perene în ceea ce privește nevoia și ciclul de cumpărare, respectiv secțiunea Bio Nutriția. Aici am listat o gamă foarte amplă de produse BIO, care se înscriu în misiunea și valorile noastre, pe care oamenii le pot cumpăra.

Prețurile sunt accesibile, am practicat un adaos comercial minim, tocmai pentru a încuraja cumărarea. Veniturile merg în parte către meșteșugari. Totodată, pentru cumpărările făcute aici oferim gratuit cumpărătorilor obiecte realizate de meșterii populari.

Așa cum am menționat, încercăm să menținem un flux de comenzi pentru meșteri, iar dacă oamenii nu cumpără direct obiecte, încercăm să suplinim banii necesari pentru cumpărarea obiectelor din alte surse.

Odată ce veți face o primă cumpărare veți vedea că produsele sunt de o calitate de excepție, iar prețurile sunt foarte bune. Cu siguranță vă veți întoarce cu noi cumpărături.

Am ales să introducem alimente și produse organice și ecologice în oferta noastră, pentru că ne dorim pentru fiecare dintre noi un stil de viață sănătos.

Gama de produse

Oferta este amplă și cuprinde:

Venitul realizat prin vânzarea acestor produse merge în parte către meșterii populari, prin achiziționarea de produse. La livrarea comenzii, veți avea și o mică surpriză, un obiect de artă populară va fi primit in pachetul cu produsele BIO.

©2007-2020 Invie Traditia. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.