Scrib di lucruri faine @Învie tradiția
Autor: Alexandru Alucai 12.06.2017 18:01 Comentarii

Avem nevoie de cineva cu grai dulce în online care să ne sprijine în misiunea noastră de a aduce tradiția românească în secolul 21. Ăi fi învățăcel or știut, dacă ți-i drag să scrii și să cercetezi, hai de-adună-te cu noi!

 

Mai precis, iată despre ce e vorba:

Tu te ocupi de conținutul nostru de pe site, adică partea de blog și descrieri de produse, iar noi ne ocupăm să te răsplătim și să te învățăm oricâte vrei să știi. Credem în relații trainice, așa că vei avea multe de aflat!

  

Trei cuvinte despre tine:

Nu avem nevoie să ne-aduci salăți din Grădina Ursului, dar ne dorim să îți facă plăcere să înveți și, mai ales, să iubești la fel ca noi valorile românești. Dacă experiența practică lipsește, nu-i bai. Vino cu voioșia și cu dragul de scris, iar mai departe ne-om descurca.

 

Despre îndeletniciri:

-       Țeși și pui în practică strategia de content a magazinului online;

-       Înveți și pui mâna pe strategiile de SEO, SEM și Social Media;

-       Te ocupi de zona de content: pe blog și pe produse;

-       Răspunzi clienților când sunt interesați de produsele noastre.

 

Program: 8h/zi, 9:00 – 17:30

 

Răsplăți:

 

-       Punguța cu galbeni;

-       Plan de carieră;

-       Mediu cu oameni voioși, la fel ca tine;

-       Birou în zonă boierească, vis-à-vis de Teatrul Metropolis.

 

Alături de CV, pune în ciocul porumbelului și răspunsul pentru următorul brief și trimite-ni-l la office@invietraditia.ro:

 

Scrie-ne în maxim 150 de cuvinte povestea brâului. Cum care brâu? Acesta: https://www.invietraditia.ro/port-traditional/port-traditional-din-piele/brau-traditional-din-piele.html

Poate fi o poveste cu zmei și zâne, cu Subcarpați sau cu nea Petrică din Arduzel. Fă puțin research și descoperă firul poveștii. Sau, de ce nu, scornește-l chiar tu!

 

COMENTARII

Vieriu Crina

posted on 15.06.2017 07:54
A fost odată ca niciodată un meșter curelar sărman. Toată viața și-a dorit să aibă copii, dar soția lui și-a dat seama că a rămas grea la o vârstă înaintată. Așadar, a născut fetița cu bujori în obrăjori și și-a dat și ultima suflare. Bătrânul său soț bolnav a rămas să își crească singur copila, lucrând foarte puțin până când copila a ajuns o fecioară frumoasă. Dorind să își protejeze fiica atunci când nu putea fii cu ea fiind nevoit să muncească, i-a dăruit acesteia un brâu de piele tradițional făcut cu toată dragostea lui. Astfel, orice ar fi întâmpinat îmbujorata, avea brâul care îi oferea protecția necesară și îi amintea de dragostea tatălui său. Și noi simțim iubirea strămoșilor noștri purtând aceste obiecte tradiționale.

* Câmpuri obligatorii