Cadouri Adulți

Adulții simt bucuria altfel, pot aprecia un obiect de artă sau un obiect tradițional cunoscând semnificația acestuia și orele îndelungate petrecute de meșterul popular pentru a obține un produs de o frumusețe ireală.

Dacă „frumusețea stă în ochiul privitorului”, produsele populare te invită la o călătorie în timp, obiceiuri străvechi, tehnici și semnificații aparte.

Fiecare dintre produsele create de meșterii populari are o poveste în spate pe care o putem descifra. Nici un obiect nu este serial, fiecare are individulitatea sa, specificul său, e modelat de o altă mână, iar casele în care își vor trăi viața aceste obiecte vor pulsa de energia și istoria acestor individualități.

Dacă vrem să facem o incursiune în regiuni precum Oltenia sau Transilvania, dacă vrem să luăm legătura cu un sol nou, din care aceste obiecte provin, Corund și Horezu, dacă vrem să înveselim casa cu diversitatea ornamentală și coloristică a acestor mici bijuterii ale artei populare românești, putem achiziționa un produs dintr-o multitudine de oferte. Acestea au ajuns până în zilele noastre într-o formă care păstrează toate secretele istoriei și tumultul persecuțiilor trecutului.

Câți dintre noi știm cât de greu se păstrează un meșteșug vechi, ale cărui rădăcini ne poartă până în timpuri precreștine? Câte familii au fost unite de o pasiune și au transmis-o generațiilor viitoare, cum e să crezi în puterea tradițiilor și să nu te abați de la acest parcurs deseori dificil.

Cu fiecare obiect de artă populară pe care noi îl achiziționăm se poate menține vie o tradiție. Aceste obiecte tradiționale ne vor decora curțile sau casele, bucătăriile, pivnițele, vor fi accesorii sau obiecte practice, utile în orice gospodărie.

Unde mai găsim roșul autentic de Corund, albastrul de neegalat de Corund, ceramica neagră sau ceramica de Horezu?

Spiritul rural și obiceiurile tradiționale românești și-au dat întâlnire o dată în plus sub ochii noștri, oferindu-ne o bogăție la care nu mulți au acces.

Afișare 1 la 36 din 378 produse
Setează direcţie ascendentă
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Afișare 1 la 36 din 378 produse
Setează direcţie ascendentă
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5