Cadouri de Paște

Vă invităm să alegeți din selecția noastră de mare artă de cadouri de Paște. Sărbătoarea Învierii Domnului sau Sfintele Paşti ne prezintă biruința lui Hristos asupra păcatului, asupra iadului şi asupra morţii.

Prin urmare, Sfintele Paşti sunt sărbătoarea vieţii veşnice, a luminii veșnice şi a bucuriei veșnice în iubirea Preasfintei Treimi.

Sărbătorile sunt despre bucuria cadourilor primite, despre mesele îmbelșugate alături de cei dragi și despre dorința de nestăvilit de a face mici bucurii oamenilor din viața ta. Așadar am creat o selecție de produse și coșuri de Paște tradiționale românești care aduc în casele dumneavoastră o bucățică de istorie, o fărâmă de tradiție.

De la farfuriile de Horezu  pictate până la simpaticele păpușele din ceramică, de la ulcioare și carafe până la decorațiuni menite să înfrumusețeze masa de Paște, fiecare obiect în parte are în spate ani de muncă de perfecționare ai meșterilor. De la cea mai naturală și prietenoasă cu mediul lumânare, realizată din foiță de ceară de albine, și până la speciala ceramică neagră de Marginea, unică în Europa, fiecare produs spune o poveste autentică ce grăiește limba română indiferent de naționalitatea celui căruia îi este dăruită.

Clopotul decorativ de Marginea poate fi unul dintre cadourile de Paște cele mai apreciate, culoarea neagră a ceramicii amintindu-ne de originile dacice ce au trecut în acest fel testul timpului iar oul încondeiat ne aduce în case miracolul Învierii Domnului Iisus Hristos.

Lumânările din foiță de faguri sunt un cadou original potrivit chiar și pentru cei mai pretențioși primitori, fiind în totalitate realizată din ingrediente naturale, fără a se adăuga coloranți sau parfum, aceasta păstrând caracteristicile de neimitat ale rodului albinelor.

Sfeșnicul din ceramică tradițională de Corund se potrivește perfect pe masa de Paște și oferă un aer aparte oricărui cadru, transmițând căldura căminului și sentimentul de „acasă”.

Ouăle încondeiate, mărturie a datinilor, credințelor și obiceiurilor Pascale pot fi puse în evidență de minunatele suporturi realizate din bumbac , brodate cu motive florale. Ambele aduc o atmosferă de sărbătoare în jurul meselor festive. 

Ceramica Bledea aduce în casele dumneavoastră creații autentice, lucrate manual, reprezentate atât de ceramică patinată, cât și de ceramica tradițională, toate având pictate motive inspirate din natură. Pe lângă scopul decorativ, produsele din ceramică Bledea care se regăsesc îndeosebi în coșurile cadou de Paște au și un rol practic, putând fi folosite la servit.

Ceramica de Horezu se distinge prin eleganța și frumusețea formelor reprezentate iar vasele de ceramică autentică vor aduce cu siguranță lumina în casa dumneavoastră. Detaliile complexe atrag atenția asupra acestor capodopere și le transformă în cadouri foarte apreciate.

Tot în această secțiune găsiți și propuneri de cadouri de Paște realizate cu măiestrie de către meşterii din Corund . Produsele tradiționale sunt apreciate atât de românii care vor să dea locuinţelor o notă de autenticitate, cât și de turişti din toată lumea care le descoperă în călătoriile lor, dar mai cu seamă de românii stabiliți în străinătate, care vor să ducă cu ei câte ceva care să le aducă aminte de casă.

Și nu în ultimul rând, vinurile cramei Averești completează într-un mod armonios coșurile cadou de Paște datorită calității de excepție a vinificării, dar și pentru soiurile unice românești, unele din ele întâlnite doar pe dealurile Hușilor.

Indiferent de produsul ales, produse tradiționale sunt mai mult decât un cadou, sunt un amalgam de trăiri și emoții, cu magie inclusă în pachet, toate adunate în trăistuța fermecată plină de nostalgie.

Afișare 1 la 10 din 29 produse
Setează direcţie descendentă
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. CADOU DE PAȘTE OU INCONDEIAT SI LUMANARE NATURALA

  62,00 RON
  CADOU DE PAȘTE OU INCONDEIAT SI LUMANARE NATURALA
 2. CADOU DE PAȘTE OU INCONDEIAT IN CLOPOT DE CERAMICA SI LUMANARE NATURALA

  86,00 RON

  Setul conține:

  - 1 CLOPOT DIN CERAMICĂ NEAGRĂ DE MARGINEA CU OU ÎNCONDEIAT MANUAL ÎN BUCOVINA 13X9 CM

  - 1 LUMANARE DIN FOITA DE CEARA NATURALA DE STUPINA

  - ambalaj cadou

  Nuanțele și modelele obiectelor pot varia in funcție de disponibilitatea stocurilor și cum sunt ele realizate de meșterii populari pe care ați hotărât să îi susțineți prin achiziționarea obiectelor de pe site-ul nostru. 

 3. CADOU DE PAȘTE OU INCONDEIAT VIN ROSU AVERESTI REGAL SI LUMANARE NATURALA

  98,00 RON
  CADOU DE PAȘTE OU INCONDEIAT VIN ROSU AVERESTI REGAL SI LUMANARE NATURALA
 4. CADOU DE PAȘTE OU INCONDEIAT IN CLOPOT CERAMIC VIN ROSU AVERESTI REGAL SI LUMANARE NATURALA

  122,00 RON
  CADOU DE PAȘTE OU INCONDEIAT IN CLOPOT CERAMIC VIN ROSU AVERESTI REGAL SI LUMANARE NATURALA
 5. CADOU DE PAȘTE OU INCONDEIAT IN CLOPOT CERAMIC, SFESNIC SI LUMANARE NATURALA

  124,00 RON
  CADOU DE PAȘTE OU INCONDEIAT IN CLOPOT CERAMIC, SFESNIC SI LUMANARE NATURALA
 6. LUMÂNARE DE TIP FAGURE DIN CEARĂ NATURALĂ DE ALBINE

  30,00 RON
  LUMÂNARE DE TIP FAGURE DIN CEARĂ NATURALĂ DE ALBINE, 15 X 2 CM
 7. LUMÂNARE DE TIP FAGURE DIN CEARĂ NATURALĂ DE ALBINE

  30,00 RON
  LUMÂNARE DE TIP FAGURE DIN CEARĂ NATURALĂ DE ALBINE, 10 X 5 CM
 8. Clopot din ceramică neagră de Marginea cu ou încondeiat manual în Bucovina 13x9 cm

  58,00 RON
  Clopot din ceramică neagră de Marginea cu ou încondeiat manual în Bucovina 13x9 cm
 9. Pachet cadou de Paște castron de ceramică Bledea, ou natural încondeiat cu ceară și vin roșu Cabernet Sauvignon

  102,00 RON

  Pachetul cadou de Paște conține:

  1 Clopot din ceramică neagră de Marginea cu ou încondeiat manual în Bucovina 13x9 cm

  Castron ceramică Bledea Baia Mare 13 cm

  VIN COLECȚIA REGALĂ CABERNET SAUVIGNON ROȘU – CRAMA AVERESTI, 750ML

  PUNGĂ CADOU

   

 10. Pachet cadou de Paște ceramică de Horezu

  78,00 RON
  Pachetul cadou de Paște conține: 1 FARFURIE DE HOREZU 16 CM 1 FARFURIE DE HOREZU 13 CM 1 CĂNI DE VIN DIN CERAMICA DE HOREZU 1 MAGNET CERAMICĂ DE HOREZU 1 OU NATURAL ÎNCONDEIAT MANUAL CU CEARĂ IN BUCOVINA PUNGĂ CADOU
Afișare 1 la 10 din 29 produse
Setează direcţie descendentă
 1. 1
 2. 2
 3. 3