Mărțișoare tradiționale românești

Chemăm primăvara cu mărțișoare deosebite românești, realizate cu suflet și iubire, pe care să le dăruiești persoanelor speciale din viața ta!

Astăzi, valoarea mărțișorului începe să fie dată mai mult de creația artistică decât de ceea ce reprezintă ca simbol. În ultimii ani însă acesta a primit semnificații diverse, de la podoaba aducătoare de noroc la simbol al renașterii naturii.

Mărțișoarele Învie Tradiția sunt originale, lucrate manual și de o foarte mare delicatețe. Cu ocazia zilei de 1 martie, sperăm ca mărțișoarele noastre tradiționale românești să vă readucă în suflete bucuria dăruirii și să vă facă să credeți din nou în puterea lor magică.

Mărțișoarele sunt pictate manual pe lut și vin în diverse modele, având ca simboluri elemente care sugerează trezirea la viață a naturii: ghiocei, flori de primăvară, fluturi, precum și figurine realizate după chipul și asemănarea țăranului și țărăncuței de odinioară.

Fiecare mărțișor este însoțit de carton din hârtie natur, legată cu șnur. Dincolo de semnificații si tradiții, mărțișorul reprezintă un salut de bun venit al fiecăruia dintre noi adresat primăverii, un semn de plecăciune in fața frumuseții și renașterii naturii.

11 Produs(e)
Setează direcţie descendentă
11 Produs(e)
Setează direcţie descendentă