Mărțișoare tradiționale românești

Chemăm primăvara cu mărțișoare deosebite românești, realizate cu suflet și iubire, pe care să le dăruiești persoanelor speciale din viața ta!

Astăzi, valoarea mărțișorului începe să fie dată mai mult de creația artistică decât de ceea ce reprezintă ca simbol. În ultimii ani însă acesta a primit semnificații diverse, de la podoaba aducătoare de noroc la simbol al renașterii naturii.

Mărțișoarele Învie Tradiția sunt originale, lucrate manual și de o foarte mare delicatețe. Cu ocazia zilei de 1 martie, sperăm ca mărțișoarele noastre tradiționale românești să vă readucă în suflete bucuria dăruirii și să vă facă să credeți din nou în puterea lor magică.

Mărțișoarele sunt pictate manual pe lut și vin în diverse modele, având ca simboluri elemente care sugerează trezirea la viață a naturii: ghiocei, flori de primăvară, fluturi, precum și figurine realizate după chipul și asemănarea țăranului și țărăncuței de odinioară.

Fiecare mărțișor este însoțit de carton din hârtie natur, legată cu șnur. Dincolo de semnificații si tradiții, mărțișorul reprezintă un salut de bun venit al fiecăruia dintre noi adresat primăverii, un semn de plecăciune in fața frumuseții și renașterii naturii.

Afișare 1 la 10 din 11 produse
Setează direcţie descendentă
 1. 1
 2. 2
 1. Martisor handmade cu motive traditionale

  8,00 RON

  Mărțișor lucrat manual cu motive tradiționale, pictat manual pe sticlă, ce are ca simboluri elemente care sugerează trezirea la viață a naturii: ghiocei, flori de primăvară. Fiecare mărțișor este însoțit de carton din hârtie natur, legată cu șnur.

 2. Martisor lucrat manual papusa traditionala

  14,00 RON

  Mărțișor lucrat manual cu motive tradiționale, ce are ca simbol rădăcina satului românesc, țăranul. Fiecare mărțișor este însoțit de carton din hârtie natur, legată cu șnur.

 3. Martisor handmade taranca

  8,00 RON

  Mărțișor model țărancă, pictat manual pe sticlă, ce are ca simbol rădăcina satului românesc. Fiecare mărțișor este însoțit de carton din hârtie natur, legată cu șnur.

 4. Martisor lucrat manual taran

  8,00 RON

  Mărțișor model țăran, pictat manual pe sticlă, ce are ca simbol rădăcina satului românesc. Fiecare mărțișor este însoțit de carton din hârtie natur, legată cu șnur.

 5. Martisor lucrat manual fantezie

  8,00 RON

  Mărțișor lucrat manual fantezie, pictat pe sticlă, ce are ca simboluri elemente care sugerează trezirea la viață a naturii: ghiocei, flori de primăvară, personaje de basm. Fiecare mărțișor este însoțit de carton din hârtie natur, legată cu șnur.

 6. Martisor handmade trifoi

  8,00 RON

  Mărțișor handmade trifoi pictat manual pe sticlă, ce are ca simbol unul dintre elementele care sugerează trezirea la viață a naturii. Fiecare mărțișor este însoțit de carton din hârtie natur, legată cu șnur.

 7. Martisor handmade fluture

  8,00 RON

  Mărțișor pictat manual pe sticlă ce are ca simbol unul dintre elementele care sugerează trezirea la viață a naturii, flutureleFiecare mărțișor este însoțit de carton din hârtie natur, legată cu șnur.

 8. Martisor lucrat manual cu motive florale

  8,00 RON

  Mărțișor lucrat manual cu motive florale, pictat manual pe sticlă, ce are ca simboluri elemente care sugerează trezirea la viață a naturii: ghiocei, flori de primăvară. Fiecare mărțișor este însoțit de carton din hârtie natur, legată cu șnur.

 9. Martisor handmade cu motive florale

  8,00 RON

  Mărțișor cu motive florale, pictat manual pe sticlă, ce are ca simboluri elemente care sugerează trezirea la viață a naturii: ghiocei, flori de primăvară. Fiecare mărțișor este însoțit de carton din hârtie natur, legată cu șnur.

 10. Martisor lucrat manual cu motive traditionale

  8,00 RON

  Mărțișor cu motive tradiționale, pictat manual pe sticlă, ce are ca simboluri elemente care sugerează trezirea la viață a naturii: ghiocei, flori de primăvară. Fiecare mărțișor este însoțit de carton din hârtie natur, legată cu șnur.

Afișare 1 la 10 din 11 produse
Setează direcţie descendentă
 1. 1
 2. 2