Farfurie decorativa ceramica rosie de Corund 13 cm

24,00 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

    Întrucât obiectele sunt modele unicat, variantele și modelele diferă, poza este o reprezentare generală a produsului. Prețul include TVA.
   Costul transportului este standard de 19 de lei și livrarea se va efectua in maximum 2 zile lucrătoare de la data validării comenzii. Pentru orice detalii, ne puteți suna la numărul de telefon 0740821317

Vasul din ceramică roșie de Corund este decorat cu motive florale și zoomorfe ce ne duc cu gândul la universul țăranului de odinioară. Farfuria decorativă este o piesă autentică ce poartă semnătura a zeci de generații de meșteșugari și abia așteaptă să scrie o bucățică de istorie chiar din casa ta.
Cod produs intern : COR_00240
 
 

Descriere produs

Olăritul provine dintr-o moștenire neolitică și este acea îndeletnicire care împletește rostul practic cu veleitățile artistice, cea care îmbină cu succes patima cu tradiția și superstiția.

Farfuria decorativă de ceramică roșie este realizată de olari pasionați din zona Corundului, cei ce încă se străduiesc să mențină taina olăritului așa cum era el practicat în urmă cu veacuri. Obiectele din lut trec prin mai multe procese până ajung în casele noastre, fiecare dintre ele având un rol important pentru desăvârșirea lor.

Vasul din ceramică roșie de Corund este decorat cu motive florale și zoomorfe ce ne duc cu gândul la universul țăranului de odinioară. Culoarea dominantă este, după cum spune și numele, cea roșie. Contrastul dintre nuanța de bază a farfuriei (albă) și cea în care sunt pictate detaliile (roșie), are un impact vizual puternic și scoate în evidență motivele tradiționale românești pictate.

Farfuria decorativă de ceramică roșie de Corund este o piesă autentică ce poartă semnătura a zeci de generații de meșteșugari și care abia așteaptă să scrie o bucățică de istorie chiar din casa ta.

Detalii

Farfurie din Corund realizată manual din lut, pictată cu vopsele naturale.

Dimensiuni: diametru 13 cm.

Materiale folosite: lut.

Instrucțiuni de îngrijire: se spală doar manual, a nu se folosi mașina de spălat vase sau alte aparate electrocasnice.

Fiecare piesă din magazinul nostru poartă o fărâmă din sufletul meșteșugarului care a înfăptuit-o și este realizată în întregime manual. Cum nimeni și nimic nu este perfect, și acest obiect poate avea mici imperfecțiuni constând în mici diferențe de culoare față de cele prezentate sau mici abateri de la dimensiunile menționate în pagină. Noi suntem de părere că tocmai aceste detalii fac un produs cu adevărat unic, autentic și încărcat de emoții.

Recenzii

Review by:
Un produs cu adevarat autentic romanesc! (Postat în 29.09.2017)
Cum notaţi acest produs? *
Calitate
Preț
Valoare

Etichete

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.