Magazin produse tradiționale românești

Farfurie din lut 27 cm

34.00 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: COR_00267

Întrucât obiectele din lemn și ceramică sunt modele unicat, variantele și modelele diferă, poza este o reprezentare generală a produsului. Prețul include TVA.

Costul transportului este standard de 19 de lei pentru comenzi mai mici de 300 RON, iar expedierea se va efectua în maximum 2 zile lucrătoare de la data validării comenzii.

*****Majoritatea produselor de pe site se află și în showroom. Totuși, este posibil ca unele dintre produsele care apar cu stoc limitat să fie disponibile doar pentru comanda online. Pentru a verifica dacă produsele dorite de dumneavoastră pot fi ridicate direct din showroom, vă rugăm să ne contactați telefonic sau pe whatsapp la numărul 0740821317

Descriere scurtă:

Așa cum îi șade bine unei farfurii din lut gravată cu motive etnice, aceasta își găsește cu ușurință locul printre aranjamentele de pe rafturi, lângă amintirile de familie sau lângă alte surate cu scop decorativ. Dimensiunea generoasă de 27 cm ar putea-o clasa drept “vedeta vitrinei”.

Ai nevoie de ajutor?

+40 740 821 317

Descriere

Descriere

Se spune că mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește pomană. De farfuria întinsă, însă, nu se spune nimic. Ei bine, aici intervenim noi cu această farfurie tradițională din lut ars, realizată de către meșterii populari din zona Harghita. Credem cu tărie că fiecare farfurie realizată din ceramica autentică de Corund spune o poveste. Fiecare vas are adânc înrădăcintă priceperea și dragostea pentru olărit a zeci de generații de meșteșugari dibaci căci fiecare bob de lut poartă amprenta a mii de mâini roditoare și sudoarea a fețe brăzdate, de foc, de munci, de vremuri.

Așa cum îi șade bine unei farfurii din lut gravată cu motive etnice, aceasta își găsește cu ușurință locul printre aranjamentele de pe rafturi, lângă amintirile de familie sau lângă alte surate cu scop decorativ. Dimensiunea generoasă de 27 cm ar putea-o clasa drept “vedeta vitrinei”.

Farfuria țărănească din lut așteaptă un nerăbdare să fie mângâiată de razele soarelui dintr-o sufragerie luminoasă sau să fie dăruită cuiva care să-i facă cinstea pe care o merită cu prisosință.

De-a lungul timpului, numele de Corund a fost și este asociat cu ceramica populară. Pe bună dreptate, dat fiind faptul că reprezintă unul dintre centrele olăritului popular din Transilvania, fiind emblematic în special pentru zona Harghita.

Procesul olăritului este unul istovitor și necesită îndemânare, forță, precum și cunoștințe deosebite în ceea ce privește această taină străveche.

Adu în casă un mic simbol românesc!

Detalii

Farfurie din Corund realizată manual din lut și pictată cu vopsele naturale de către meșterii populari.

Dimensiuni: diametru 27 cm.

Materiale folosite: lut, vopsele naturale.

Instrucțiuni de îngrijire: se spală doar manual, a nu se folosi mașina de spălat vase sau alte aparate electrocasnice.

Fiecare piesă din magazinul nostru poartă o fărâmă din sufletul meșteșugarului care a înfăptuit-o și este realizată în întregime manual. Cum nimeni și nimic nu este perfect, și acest obiect poate avea mici imperfecțiuni constând în mici diferențe de culoare față de cele prezentate sau mici abateri de la dimensiunile menționate în pagină. Noi suntem de părere că tocmai aceste detalii fac un produs cu adevărat unic, autentic și încărcat de emoții.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate200 kg
Regiune

Material

Utilizare

,

Dimensiuni

Culoare

Recenzii (0)
Recenzii

Fii primul care adaugi o recenzie la „Farfurie din lut 27 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

©2007-2020 Invie Traditia. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.