Suntem și pe SEAP/SICAP - Informații și cereri de ofertă la office@invietraditia.ro

Farfurie smaltuita adanca ceramica de Corund 20 cm – diverse culori si modele

16.00 lei

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: 21844

Întrucât obiectele din lemn și ceramică sunt modele unicat, variantele și modelele diferă, poza este o reprezentare generală a produsului. Prețul include TVA.

Costul transportului este standard de 19 de lei pentru comenzi mai mici de 300 RON, iar expedierea se va efectua în maximum 2 zile lucrătoare de la data validării comenzii.

Descriere

Farfurie smaltuita adanca ceramica de Corund 20 cm – diverse culori si modele

Ceramica din vetrele noastre de tradiție este autentică, plămădită cu migală după un meșteșug vechi de sute de ani. Meșterii olari creează frânturi de tradiție prin munca lor și ne croiesc în acest fel poteca spre nemurire.

Farfuria smaltuita adanca ceramica de Corund 20 cm – diverse culori si modele provine din zona Corundului și poate fi un cadou inspirat chiar și pentru cele mai pretențioase persoane, asemenea măiestrie este dificil de trecut cu vederea.

Vasul de lut este realizat manual, de la frământarea argilei până la pictarea ultimelor detalii. Motivele folosite pentru decorare sunt unele vegetale care se îmbină armonios cu desenele geometrice stilizate. în centrul farfuriei stă semeț cocoșul, acest paznic al necunoscutului, simbol al vigilienței și al biruinței luminii asupra întunericului.

Farfurie smaltuita adanca ceramica de Corund 20 cm – diverse culori si modele este o piesă unicată cu dimensiunea de 21 cm, putând fi admirată în voie de pe raftul din sufrageria dumneavoastră.

Detalii

Farfurie din Corund realizată manual din lut, pictată cu vopsele naturale.

Dimensiuni: diametru 20 cm.

Materiale folosite: lut.

Instrucțiuni de îngrijire: se spală doar manual, a nu se folosi mașina de spălat vase sau alte aparate electrocasnice.

Fiecare piesă din magazinul nostru poartă o fărâmă din sufletul meșteșugarului care a înfăptuit-o și este realizată în întregime manual. Cum nimeni și nimic nu este perfect, și acest obiect poate avea mici imperfecțiuni constând în mici diferențe de culoare față de cele prezentate sau mici abateri de la dimensiunile menționate în pagină. Noi suntem de părere că tocmai aceste detalii fac un produs cu adevărat unic, autentic și încărcat de emoții.

Informații suplimentare

DETALII LIVRARE

Produsele vă sunt expediate în general în maximum 48 de ore lucrătoare de la data validării comenzii.

Pentru dumneavoastră am pus la punct o rețea de transport ce reduce la minimum timpul în care articolele comandate vă vor fi livrate.

Livrarea comenzilor se va face astfel:

  • gratuit, la adresa aleasă de dumneavoastră, dacă valoarea totală a produselor comandate depășește 300 lei sau
  • aplicand tariful standard de 19 Lei, la adresa aleasă de dumneavoastră, dacă valoarea totală a produselor comandate este sub 300 lei.

Realizăm livrări și în străinătate, doar in țările membre UE, iar costul de transport diferă în funcție de țara în care doriți să trimitem coletul si de cantitatea de produse dorite. Livrările se fac in general in 3-7 zile lucrătoare.

Pentru detalii ne puteti contacta telefonic sau prin email la comenzi@dev.invietraditia.ro și vă vom comunica costul expediției.

 

DETALII PLATA

Vă punem la dispoziție 3 opțiuni de plată:

Card de credit sau debit – Puteți achita cu cardul, prin procesatorul de plăți securizat MobilPay

Numerar – Ramburs – Puteti plăti cumpărăturile în numerar, în momentul în care acestea vă vor fi livrate acasă de către curier.

Transfer bancar / Ordin de plată – Prin această modalitate puteți plăti prin internet banking sau la bancă, direct în contul nostru. Vă rugăm să faceți plata după ce unul dintre operatorii noștri va confirma disponibilitatea produsului și va emite o factură proformă. Când banii intră în contul nostru, produsul pleacă spre dumneavoastră.

 

Greutate200 kg
Regiune

Material

Dimensiuni

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Farfurie smaltuita adanca ceramica de Corund 20 cm – diverse culori si modele”

Cosul meu