Pachete cadou

Pachete cadou

Sărbătoarea Crăciunului este despre cadourile primite sub brad, despre mesele îmbelșugate alături de cei dragi și despre dorința de nestăvilit de a face mici bucurii oamenilor din viața ta.

Pe lângă familia cu care am fost binecuvântați și care ne așteaptă zi de zi acasă, avem tendința să ne creăm încă o familie, cea de la muncă. Acest lucru se întâmplă în special din cauza timpului petrecut la serviciu dar și pentru că avem nevoie în jurul nostru de oameni care să ne aducă bună dispoziție și să ne ajute să trecem mai ușor peste stresul zilei.

Familia de la birou ne ajută să devenim mai buni pe zi ce trece, ne susține să ne depășim limitele și să fim buni profesioniști.

Pentru acești oameni din viața voastră am creat o serie de pachete de Crăciun care să spună o poveste autentică, cadouri care să însemne mai mult decât pot exprima o pereche de șosete flaușate sau o cană cu model amuzant.

Fiecare pachet aduce în casa primitorului bucățică de istorie, o fărâmă de tradiție.

De la farfuriile de Horezu migălos pictate până la simpaticele păpușele din ceramică, de la ulcioare și carafe până la decorațiuni menite să înfrumusețeze masa de Crăciun, fiecare obiect în parte are în spate ani de muncă de perfecționare ai meșterilor ce încă-și duc cu mândrie darul mai departe.

Gemul și dulceața care se regăsesc în pachete ne poartă pe aripile timpului până în vremurile în care eram copii și ne răsfătam cu gustul autentic românesc al fructelor.

Atât realizarea gemurilor cât și a specialei zacuscă de hribi cu trufe se bazează în primul rând pe materii prime din culturi naturale sau din flora spontană (pentru fructele de pădure), pe cuptoare ce funcționează cu lemne, iar utilajele sunt mâinile angajaților.

Vinul cramei Averești este un vin nobil, despre care se spune că poți să-l bei în sănătatea altora fără s-o ruinezi pe-a ta. E voiciune, nerv, prospețime, franchețe și simplitate în acest vin ce antreneaza mesele si afacerile bune, ce eliberează mintea degustatorului precum o carte bună descătușează imaginația.

În unele dintre pachetele noastre de Crăciun am inserat câte un ornament decorat de către copiii de la asociația Mia's children, o fundație ce ajută copiii defavorizați să nu simtă lipsa iubirii în viața lor. Obiectele realizate de către aceștia ar trebui să reprezinte o reamintire a faptului că, indiferent cât de grea ni se pare uneori viața, încă suntem norocoși că avem o familie care ne iubește și ne este alături la bine și la greu, fie că este vorba de cea de acasă sau cea de la birou.

De asemenea, o parte din banii rezultați în urma vânzării pachetelor cadou va ajunge la acești copii minunați.

Considerăm că pachetele noastre de Crăciun sunt mai mult decât un cadou, sunt un amalgam de trăiri și emoții, cu magie inclusă în pachet, toate adunate în trăistuța fermecată plină de nostalgie.

19 Produs(e)
Setează direcţie ascendentă
19 Produs(e)
Setează direcţie ascendentă