Suntem și pe SEAP/SICAP - Informații și cereri de ofertă la office@invietraditia.ro

Martisor brosa mare cusuta manual cu motive traditionale – Floare mov-abastru pe fundal rosu

32.00 lei

Mărțișor cusut manual cu motive tradiționale sub formă de flori, un simbol ce „poartă” în spate povești ale neamului românesc.

Pentru stocuri mai mari, va rugam sa ne contactati. Unele modele se pot realiza si la comanda.

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: 1509.114

Costul transportului este standard de 19 de lei pentru comenzi mai mici de 300 RON, iar expedierea se va efectua în maximum 2 zile lucrătoare de la data validării comenzii.

Descriere

Martisor brosa mare cusuta manual cu motive traditionale – Floare mov-abastru pe fundal rosu

Cu ocazia zilei de 1 martie, sperăm ca mărțișoarele noastre tradiționale românești să vă readucă în suflete bucuria dăruirii și să vă facă să credeți din nou în puterea lor magică.

Mărțișoarele sunt cusute manual și vin în diverse modele, având ca simboluri elemente traditionale: ghiocei si flori de primăvară, fluturi, stele, tarancute. 

Dincolo de semnificații si tradiții, mărțișorul reprezintă un salut de bun venit al fiecăruia dintre noi adresat primăverii, un semn de plecăciune in fața frumuseții și renașterii naturii. În prezent, mărțișorul este purtat întreaga lună martie, după care este prins de ramurile unui pom fructifer. Se crede că aceasta va aduce belșug în casele oamenilor. Se zice că dacă cineva își pune o dorință în timp ce atârnă mărțișorul de pom, aceasta se va împlini numaidecât. La începutul lui aprilie, într-o mare parte a satelor României și Moldovei, pomii sunt împodobiți de mărțișoare.

 

Martisor brosa mare cusuta manual cu motive traditionale – Floare mov-abastru pe fundal rosu

Diametru brosa: 3.5 cm

Puteti vedea intreaga noastra colectie de martisoare aici.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Martisor brosa mare cusuta manual cu motive traditionale – Floare mov-abastru pe fundal rosu”

Cosul meu