Suntem și pe SEAP/SICAP - Informații și cereri de ofertă la office@invietraditia.ro

Pachet cadou cu set pentru palinca din ceramica de Bledea si palinca 700 ml

419.00 lei

În funcție de bugetul dumneavoastră, putem discuta despre componența pachetului, personalizarea și modalitatea de trimitere catre angajatii sau partenerii dumneavoastra. Anul acesta, considerând sistemul de lucru de acasă, avem opțiunea de a trimite individual cadourile, la adresele indicate, prin curier.

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: CAD2022_09

Costul transportului este standard de 19 de lei pentru comenzi mai mici de 300 RON, iar expedierea se va efectua în maximum 2 zile lucrătoare de la data validării comenzii.

Descriere

Pachet cadou cu set pentru palinca din ceramica de Bledea si palinca 700 ml

Pachetul contine:

 • Set pentru palinca din ceramica de Bledea, cu Plosca 600 ml si 6 canute 50 ml
 • Palinca de cirese. Palincaria Transilvania, 700 ml

În funcție de bugetul dumneavoastră, putem discuta despre componența pachetului, personalizarea și modalitatea de trimitere catre angajatii sau partenerii dumneavoastra. Anul acesta, considerând sistemul de lucru de acasă, avem opțiunea de a trimite individual cadourile, la adresele indicate, prin curier. Alegeți ca anul acesta să oferiți un cadou special și unic, din moștenirea culturală de sute de ani a României, dar și din bunătăți tradiționale naturale si sanatoase.

Puteti vedea intreaga noastra colectie de cadouri corporate aici, pentru cadouri similare cu „Pachet cadou cu set pentru palinca din ceramica de Bledea si palinca 700 ml”.

 

Învie Tradiția este un proiect național de susținere a meșterilor populari și de conservare a meșteșugului, prin documentarea și promovarea artei populare, încă prezentă în principalele zone etnografice ale României. Proiect este unul de CSR, inițiat și consolidat de echipa antreprenorială din cadrul Promocrat Media. Toate obiectele și bunătățile tradiționale prezente în catalogul nostru sunt alese pe sprânceană, în baza unei experiențe de mai bine de 3 ani. Iar aportul pe care il aducem acestei zone de meșteșug este unul real și concret, sprijinindu-i pe meșterii populari în păstrarea tradiției, prin veniturile pe care împreună cu partenerii noștri, printre care ne-am bucura să fiți și dumneavoastră, le realizăm lunar pentru aceștia.

Recenzii (5)

5 recenzii pentru Pachet cadou cu set pentru palinca din ceramica de Bledea si palinca 700 ml

4,6
Based on 5 reviews
5 stele
80
80%
4 stele
0%
3 stele
20
20%
2 stele
0%
1 stea
0%
 1. 3 out of 5

  Nelu P. (Achiziție verificată)

  Produsele sunt de buna calitate, prezentarea lasa de dorit…

  (0) (0)
 2. 5 out of 5

  Mihaela G. (Achiziție verificată)

  foarte frumoasa

  (0) (0)
 3. 5 out of 5

  Luciana Șerbulea (Achiziție verificată)

  Mulțumesc pentru produse! Sunt minunate!

  (0) (0)
 4. 5 out of 5

  Anonim (Achiziție verificată)

  Ok.

  (0) (0)
 5. 5 out of 5

  Anonim (Achiziție verificată)

  Ok.

  (0) (0)
Adaugă o recenzie

Cosul meu