Suntem și pe SEAP/SICAP - Informații și cereri de ofertă la office@invietraditia.ro

Pachet suveniruri cu miniatura plosca si doua canute ceramica Bledea si sticluta artizanala cu Palinca Celar 50 ml

5.00 out of 5
(O recenzie client)

154.00 lei

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: 21810

Costul transportului este de 19 de lei. Pentru comenzi de peste 300 lei, transportul este gratuit. Expedierea se va efectua în 1-2 zile lucrătoare de la data validării comenzii.

Descriere

Pachet suveniruri cu miniatura plosca si doua canute ceramica Bledea si sticluta artizanala cu Palinca Celar 50 ml

Pachetul contine:

 • Miniatura plosca ceramica Bledea Baia Mare
 • Doua canute ceramica Bledea Baia Mare, 40 ml
 • Sticluta artizanala cu Dracula’s Palinca Celar 50 ml
 • Plasuta de cadou

Puteti vedea intreaga noastra colectie de cadouri aici, pentru cadouri similare cu „Pachet suveniruri cu miniatura plosca si doua canute ceramica Bledea si sticluta artizanala cu Palinca Celar 50 ml”.

 

Învie Tradiția este un proiect național de susținere a meșterilor populari și de conservare a meșteșugului, prin documentarea și promovarea artei populare, încă prezentă în principalele zone etnografice ale României. Proiect este unul de CSR, inițiat și consolidat de echipa antreprenorială din cadrul Promocrat Media. Toate obiectele și bunătățile tradiționale prezente în catalogul nostru sunt alese pe sprânceană, în baza unei experiențe de mai bine de 3 ani. Iar aportul pe care il aducem acestei zone de meșteșug este unul real și concret, sprijinindu-i pe meșterii populari în păstrarea tradiției, prin veniturile pe care împreună cu partenerii noștri, printre care ne-am bucura să fiți și dumneavoastră, le realizăm lunar pentru aceștia.

Recenzii (1)

1 recenzie pentru Pachet suveniruri cu miniatura plosca si doua canute ceramica Bledea si sticluta artizanala cu Palinca Celar 50 ml

5,0
Based on 1 review
5 stele
100
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
 1. 5 out of 5

  Anonim (Achiziție verificată)

  Ok.

  (0) (0)
Adaugă o recenzie

Cosul meu