Suntem și pe SEAP/SICAP - Informații și cereri de ofertă la office@invietraditia.ro

Pachet suveniruri cu miniatura plosca si doua canute ceramica Bledea si sticluta artizanala cu Palinca Celar 50 ml

5.00 out of 5
(O recenzie client)

154.00 lei

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: 21810

Costul transportului este de 19 de lei. Pentru comenzi de peste 300 lei, transportul este gratuit. Expedierea se va efectua în 1-2 zile lucrătoare de la data validării comenzii.

Descriere

Pachet suveniruri cu miniatura plosca si doua canute ceramica Bledea si sticluta artizanala cu Palinca Celar 50 ml

Pachetul contine:

 • Miniatura plosca ceramica Bledea Baia Mare
 • Doua canute ceramica Bledea Baia Mare, 40 ml
 • Sticluta artizanala cu Dracula’s Palinca Celar 50 ml
 • Plasuta de cadou

Puteti vedea intreaga noastra colectie de cadouri aici, pentru cadouri similare cu „Pachet suveniruri cu miniatura plosca si doua canute ceramica Bledea si sticluta artizanala cu Palinca Celar 50 ml”.

 

Învie Tradiția este un proiect național de susținere a meșterilor populari și de conservare a meșteșugului, prin documentarea și promovarea artei populare, încă prezentă în principalele zone etnografice ale României. Proiect este unul de CSR, inițiat și consolidat de echipa antreprenorială din cadrul Promocrat Media. Toate obiectele și bunătățile tradiționale prezente în catalogul nostru sunt alese pe sprânceană, în baza unei experiențe de mai bine de 3 ani. Iar aportul pe care il aducem acestei zone de meșteșug este unul real și concret, sprijinindu-i pe meșterii populari în păstrarea tradiției, prin veniturile pe care împreună cu partenerii noștri, printre care ne-am bucura să fiți și dumneavoastră, le realizăm lunar pentru aceștia.

Informații suplimentare

DETALII LIVRARE

Produsele vă sunt expediate în general în maximum 48 de ore lucrătoare de la data validării comenzii.

Pentru dumneavoastră am pus la punct o rețea de transport ce reduce la minimum timpul în care articolele comandate vă vor fi livrate.

Livrarea comenzilor se va face astfel:

 • gratuit, la adresa aleasă de dumneavoastră, dacă valoarea totală a produselor comandate depășește 300 lei sau
 • aplicand tariful standard de 19 Lei, la adresa aleasă de dumneavoastră, dacă valoarea totală a produselor comandate este sub 300 lei.

Realizăm livrări și în străinătate, doar in țările membre UE, iar costul de transport diferă în funcție de țara în care doriți să trimitem coletul si de cantitatea de produse dorite. Livrările se fac in general in 3-7 zile lucrătoare.

Pentru detalii ne puteti contacta telefonic sau prin email la comenzi@www.invietraditia.ro și vă vom comunica costul expediției.

 

DETALII PLATA

Vă punem la dispoziție 3 opțiuni de plată:

Card de credit sau debit – Puteți achita cu cardul, prin procesatorul de plăți securizat MobilPay

Numerar – Ramburs – Puteti plăti cumpărăturile în numerar, în momentul în care acestea vă vor fi livrate acasă de către curier.

Transfer bancar / Ordin de plată – Prin această modalitate puteți plăti prin internet banking sau la bancă, direct în contul nostru. Vă rugăm să faceți plata după ce unul dintre operatorii noștri va confirma disponibilitatea produsului și va emite o factură proformă. Când banii intră în contul nostru, produsul pleacă spre dumneavoastră.

 

Greutate 0.3 kg
Recenzii (1)

1 recenzie pentru Pachet suveniruri cu miniatura plosca si doua canute ceramica Bledea si sticluta artizanala cu Palinca Celar 50 ml

5,0
Based on 1 review
5 stele
100
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
 1. 5 out of 5

  Anonim (Achiziție verificată)

  Ok.

  (0) (0)
Adaugă o recenzie

Cosul meu