Boluri si castroane

Destinate oricărei bucătării tradiționale sau moderne, bolurile, castroanele și covatele de diferite culori sunt create din lemn natural, durabil.

Lemnul este prelucrat manual de meșteșugarii populari români, care de-a lungul timpului au știut cum să aleagă și să prelucreze materia primă oferită de natură. Ei pun în evidenţă fiecare fibra naturală a lemnului, precum și coloritul său.

Diversitatea de obiecte care pot rezulta în urma prelucrării acestuia este impresionantă, iar fiecare bucătărie poate purta o amprentă unică. Tehnicile de prelucrare a lemnului sunt vechi, iar perfecționarea acestor tehnici s-a răsfrânt și asupra obiectelor create de meșteri.

La unele boluri, castroane și covate pentru frământarea aluatului se observă cum meșterul popular a cioplit lemnul, cum l-a modelat, iar acesta s-a lăsat prelucrat.

Utile în orice bucătărie, aceste obiecte au mai multe culori, în funcție de esența lemnului. Din când în când, nervurile dau o notă aparte obiectelor de bucătărie.

Bolurile sunt simple sau cu mânere, ușor de întreținut, printr-o simplă spălare cu apă. Pot fi comandate și seturi de boluri de lemn de diferite mărimi în funcție de necesitățile fiecăruia.

Bolurile, castroanele și covatele de lemn sunt de mărimi mici, medii sau mari, iar prețurile sunt accesibile oricui.

Cu forme și culori diferite, aceste obiecte sunt utile în orice locuință, chiar și pentru cei care nu sunt maeștri în bucătărie.

Ele pot fi folosite ca obiecte de decor, căldura lemnului fiind potrivită pe orice etajeră sau raft al casei.

14 Produs(e)
Setează direcţie ascendentă
14 Produs(e)
Setează direcţie ascendentă