Suntem și pe SEAP/SICAP - Informații și cereri de ofertă la office@invietraditia.ro

Set 6 farfurii si un platou rotund, din lemn, pentru servit

128.00 lei

Set 6 farfurii si un platou rotund, din lemn, pentru servit este un set ce nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie, utilizarea acestuia fiind de efect mai ales pentru servirea meselor festive.

Farfuriile sunt ideale pentru servirea brânzeturilor, a aperitivelor și a bucatelor tradiționale românești.

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: COR_00663

Întrucât obiectele din lemn și ceramică sunt modele unicat, variantele și modelele diferă, poza este o reprezentare generală a produsului. Prețul include TVA.

Costul transportului este de 19 de lei. Pentru comenzi de peste 300 lei, transportul este gratuit. Expedierea se va efectua în 1-2 zile lucrătoare de la data validării comenzii.

Descriere

Set 6 farfurii si un platou rotund, din lemn, pentru servit este un set ce nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie, utilizarea acestuia fiind de efect mai ales pentru servirea meselor festive.

Fiecare platou păstrează o formă simplă și o culoare naturală. Vasele sunt foarte solide și vin într-o singură dimensiune, ceea ce le face foarte practice și ușor de integrat în orice spațiu.

Platourile sunt ideale pentru servirea brânzeturilor, a aperitivelor și mai ales, a bucatelor tradiționale românești.

Setul poate reprezenta un cadou original de casă nouă pentru orice iubitor al gastronomiei.

Detalii

Farfurii si platou realizate din lemn.

Dimensiuni: farfurii 22 x 13cm, diametru platou 37 cm

Materiale folosite: lemn.

Instrucțiuni de utilizare: Evitați sursele de căldură puternice.

Instrucțiuni de întreținere: Se spală cu o lavetă cu apă curată, a nu se folosi mașina de spălat vase sau alte aparate electrocasnice.

Fiecare piesă din magazinul nostru poartă o fărâmă din sufletul meșteșugarului care a înfăptuit-o și este realizată în întregime manual. Cum nimeni și nimic nu este perfect, și acest obiect poate avea mici imperfecțiuni constând în mici diferențe de culoare față de cele prezentate sau mici abateri de la dimensiunile menționate în pagină. Noi suntem de părere că tocmai aceste detalii fac un produs cu adevărat unic, autentic și încărcat de emoții.

 

Informații suplimentare

DETALII LIVRARE

Produsele vă sunt expediate în general în maximum 48 de ore lucrătoare de la data validării comenzii.

Pentru dumneavoastră am pus la punct o rețea de transport ce reduce la minimum timpul în care articolele comandate vă vor fi livrate.

Livrarea comenzilor se va face astfel:

  • gratuit, la adresa aleasă de dumneavoastră, dacă valoarea totală a produselor comandate depășește 300 lei sau
  • aplicand tariful standard de 19 Lei, la adresa aleasă de dumneavoastră, dacă valoarea totală a produselor comandate este sub 300 lei.

Realizăm livrări și în străinătate, doar in țările membre UE, iar costul de transport diferă în funcție de țara în care doriți să trimitem coletul si de cantitatea de produse dorite. Livrările se fac in general in 3-7 zile lucrătoare.

Pentru detalii ne puteti contacta telefonic sau prin email la comenzi@www.invietraditia.ro și vă vom comunica costul expediției.

 

DETALII PLATA

Vă punem la dispoziție 3 opțiuni de plată:

Card de credit sau debit – Puteți achita cu cardul, prin procesatorul de plăți securizat MobilPay

Numerar – Ramburs – Puteti plăti cumpărăturile în numerar, în momentul în care acestea vă vor fi livrate acasă de către curier.

Transfer bancar / Ordin de plată – Prin această modalitate puteți plăti prin internet banking sau la bancă, direct în contul nostru. Vă rugăm să faceți plata după ce unul dintre operatorii noștri va confirma disponibilitatea produsului și va emite o factură proformă. Când banii intră în contul nostru, produsul pleacă spre dumneavoastră.

 

Greutate 1.2 kg
Utilizare

Dimensiuni

Material

Recenzii (0)

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set 6 farfurii si un platou rotund, din lemn, pentru servit”

Cosul meu