Suntem și pe SEAP/SICAP - Informații și cereri de ofertă la office@invietraditia.ro

Filtreaza produsele

Cadouri tradiționale românești

Descoperă o colectie unica de cadouri traditionale romanesti autentice

Din selecția de cadouri traditionale romanesti pe care ti-am pregatit-o, nu vei da greș niciodată. Sunt obiecte unice și să nu uităm că majoritatea culturilor europene au pierdut total zona de meșteșug.

Suveniruri din România
Suveniruri din România
Cadouri Romanesti pentru Străini
Cadouri Romanesti pentru Străini
Cadouri Românești cu Istorie
Cadouri Românești cu Istorie
Cadouri din Ceramică Tradițională
Cadouri din Ceramică Tradițională
Cadouri Bunătăți Tradiționale Românești
Cadouri Bunătăți Tradiționale Românești

Cu toții ne dorim să facem acel cadou perfect, care să înglobeze caracteristicile unui loc special, să reflecte o tradiție. Să spună o poveste și să fie lucrat manual, de meșteșugari ale căror abilități de a crea obiecte unice reflectă moștenirea generațiilor precedente. Toate aceste calități le găsiti la un cadou romanesc autentic.

Fie că aceste cadouri romanesti sunt destinate celor dragi sau unor evenimente speciale din viața celor dragi – nunți, botezuri, mutare într-o casă nouă. Gama variată de produse individualizate va aduce și un strop de istorie și tradiție în spațiile locative.

In cadrul magazinului de artizanat romanesc Învie Traditia veti gasi veti gasi cea mai mare gamă de cadouri romanesti traditionale. Acestea cuprind multe lucruri traditionale romanesti speciale și produse traditionale din bucataria autentica romaneasca, facandu-le niște cadouri autentice romanesti adevărate. Fie că plecati in străinătate și nu știti ce cadouri din România să oferiți sau doriti un cadou mic care să incapă in bagajul de mână. Sau doriti ceva la un buget mic, dar autentic și de efect, Învie Tradiția este locul potrivit. Descoperiti miile de produse speciale pe care le-am adus dealungul timpului din atelierele artizanilor și va veti convinge. Lista de lucruri traditionale si autentice se mareste zilnic, pentru ca mereu suntem in cautare de noi meșteșugari si produse unice.

Cadourile traditionale romanești sunt unice

Suvenirurile ceramice sunt create în atelierele unor meșteri populari din Oltenia și din Transilvania si sunt un cadou specific romanesc la un pret mic, pretabil la orice ocazie. La fel și jucăriile din lemn, clopoțeii sau pușculițele din lut, ouăle de Paște din lemn pictate manual, fluierele sculptate sau naiele. Coșurile cadou cu produse traditionale romanești sunt și ele la mare căutare.

Fiecare posesor al acestor crâmpeie din cultura tradițională românească va avea parte de o experiență unică. Obiectele putând fi amplasate în spații interioare sau exterioare (bucătării, birouri, grădini). De aceea un cadou traditional romanesc este veșnic tânăr, mereu actual și potrivit. Trebuie numai să explorati produsele din această categorie si va veti convinge. Ocaziile in care poti oferi un cadou romanesc difera, asa ca poti opta pentru o opera de arta chiar si cand cauti un cadou pentru cea mai buna prietena, pentru mama, tata, bunicul sau bunica.
Elementele decorative pe care le regăsim in aceste cadouri specifice romanesti, create de meșterii populari sunt variate. Regasim așadar cadouri cu motive traditionale de la cele geometrice și zoomorfe la cele florale, fiecare cu simbolistica și coloristica sa specifică.

Printre cele mai spectaculoase sunt cele din gama ceramicii negre și albe de Corund, ceramica cu modele spiralate de Horezu, clopurile tradiționale sau jucăriile de lemn pentru copii: de la leagăne la bărcuțe, avioane, trenulețe, mobilier miniatural viu colorat. Totodată, sculptura în lemn, reprezentată la noi pe site prin arta maestrului Ion Rodoș. Avem poate cea mai mare colecție a acestui mare artist de care noi ne-am îndrăgostit.

Legătura care se naște între meșterul popular și obiectul creat de mâinile sale este de neprețuit. Fiecare dintre meseriile transmise din generație în generație fiind și o încercare a timpului asupra spiritului tradițiilor românești.

Păstrarea acestor tradiții depinde de fiecare dintre noi. De înțelepciunea de a privi tradiția ca pe o moștenire, cu încrederea că ea face parte din rădăcinile noastre culturale și spirituale.

Cadouri simbolice si autentice

Multe din obiectele cu traditii romanesti din această categorie sunt in Patrimoniul  Unesco.

Toate obiectele sunt certificate ca autentice. Nu uita că prin achizitia de cadouri traditionale romanesti nu numai că oferi un cadou unic, care va rămâne viu in timp, dar susții conservarea meșteșugului peste generații. Sustii o familie de oameni simpli, care din meșteșug isi duc viața de zi cu zi.

De unde cumpărăm cadouri traditionale românești în București și online?

Învie Tradiția are și un magazin de artizanat și produse traditionale românești in București. Pe Strada Mihai Eminescu nr. 142. Pe magazinul online de cadouri traditionale romanesti avem o gamă foarte mare de pachete cadou pe care le-am realizat. Sunt combinatii unice de obiecte de artă populară și tradiții și produse traditionale de mancare, bauturi alese, tuică, pălincă, dulceață, zacuscă și alte bunatati.

Dacă ne vizitați la magazinul de artizanat din București, va puteti personaliza cadoul alegand personal din miile de obiecte pe care le avem expuse.

Creaza-ti propriul tau cadou traditional romanesc

Avand in cadrul magazinului nostru sute de obiecte de arta populara si artizanat, este foarte usor sa gasim cadoul traditional potrivit pentru orice ocazie. Pornind atat de la specificul evenimentului in cadrul caruia doresti sa oferi darul, pana la pretul, numarul de obiecte traditionale, combinarea acestora cu bunatati romanesti artizanale, cantitate, modul de ambalare si personalizare. Astfel, iti poti crea singur cadoul perfect, fiind sustinut de o echipa de experti in domeniu care stiu atat istoricul obiectelor cat si tehnicile traditionale de realizare ale acestora, dublate de informatii in limba engleză, acolo unde este cazul, prin stickere personalizate.

Trebuie să știți că un consultant este mereu la dispoziția dumneavoastră. Nu ezitati să ne contactati teleonic pentru a alege ceea ce vi se potrivește.

Afla mai multe
Mai putin

Afișez 1 - 16 din 481 de rezultate

Cosul meu