Suntem și pe SEAP/SICAP - Informații și cereri de ofertă la office@invietraditia.ro

Filtreaza produsele

Cadouri de Nuntă Tradiționale

Unul dintre cele mai importante momente din viața unui om, nunta, poate fi celebrat cu un cadouri de nuntă special din lut, ceramică sau lemn.
Fără a investi sume uriașe în acest cadou, cel mai potrivit este un produs unic. Care învie tradiții și înglobează puritatea naturii și a omenirii. Avem aici o selectie foarte mare de cadouri de nuntă, un cadou de nunta de argint sau un cadou special.

Ce cadouri de nuntă poți oferi?

Fie că este vorba de nunta de oameni tineri, de un cadou de nunta de aur sau de argint, ti-am pregătit o selecție de cadouri autentice.

De la farfuriile de ceramică create în Horezu la vazele ceramice elegante de Corund, de la ulcioare ceramice pictate natural. La păpuși tradiționale românești, fericirea și legătura omului cu simplitatea, credința și frumusețea pot fi celebrate într-un mod autentic.
Legătura unică dintre doi oameni poate fi redată printr-o bogăție și diversitate coloristică. Prin elemente decorative cu mesaje specifice, prin formele și modelele obiectelor populare românești.
Fiecare dintre produsele create de meșterii populari ne aduc mai aproape de iubirea și respectul față de celălalt, față de natură. Ne dau o lecție despre originile și tradițiile noastre, despre începuturile iubirii. Mâinile care au creat aceste obiecte tradiționale românești sunt mâini care au învățat cum să reînvie momentele speciale din viața omului. Sunt mâini muncite, care zi de zi perpetuează meșteșuguri și tehnici milenare.

Un cadou de nuntă din zonele cu tradiție ale țării

În orice zonă ne-am duce, de la Oltenia până în Transilvania, vom găsi centre de olărit sau comunități care țin vii istorii care vorbesc despre om și momentele speciale din viața acestuia. Vom găsi oameni pentru care fiecare element decorativ și fiecare tușă de culoare are o semnificație. Are o legătură cu religia, cu zona de apartenență, cu natura.
Obiceiurile românești de nuntă sunt multiple și necesită un timp îndelungat de pregătire. Iar un cadouri de nuntă care să păstreze vii cutumele și spiritul tradițional este dintre cele mai potrivite. Mai ales când este vorba despre un cadou nunta de argint, cand persoanele sunt în vârstă. Chiar trebuie să alegi ceva care să simbolizeze durabilitatea legăturii. Iar arta populară românească dateaza de mii de ani. Ce poate fi mai potrivit?

Totodată, am realizat și un editorial in care am detaliat cadourile de nuntă și idei de cadouri pe care le poti face cu ocazia acestui eveniment deosebit. Ele sunt destinate in special tinerilor căsătoriți.

Afla mai multe
Mai putin

Afișez 1 - 16 din 22 de rezultate

Cosul meu