Cadouri de Nuntă

Cadouri de Nuntă

Afișez toate cele 16 rezultate

Unul dintre cele mai importante momente din viața unui om, nunta, poate fi celebrat cu un cadouri de nuntă special din lut, ceramică sau lemn.
Fără a investi sume uriașe în acest cadou, cel mai potrivit este un produs unic, care învie tradiții și înglobează puritatea naturii și a omenirii.
De la farfuriile de ceramică create în Horezu la vazele ceramice elegante de Corund, de la ulcioare ceramice pictate natural la păpuși tradiționale românești, fericirea și legătura omului cu simplitatea, credința și frumusețea pot fi celebrate într-un mod autentic.
Legătura unică dintre doi oameni poate fi redată printr-o bogăție și diversitate coloristică, prin elemente decorative cu mesaje specifice, prin formele și modelele obiectelor populare românești.
Fiecare dintre produsele create de meșterii populari ne aduc mai aproape de iubirea și respectul față de celălalt, față de natură, ne dau o lecție despre originile și tradițiile noastre, despre începuturile iubirii. Mâinile care au creat aceste obiecte tradiționale românești sunt mâini care au învățat cum să reînvie momentele speciale din viața omului, sunt mâini muncite, care zi de zi perpetuează meșteșuguri și tehnici milenare.
În orice zonă ne-am duce, de la Oltenia până în Transilvania, vom găsi centre de olărit sau comunități care țin vii istorii care vorbesc despre om și momentele speciale din viața acestuia. Vom găsi oameni pentru care fiecare element decorativ și fiecare tușă de culoare are o semnificație, are o legătură cu religia, cu zona de apartenență, cu natura.
Obiceiurile românești de nuntă sunt multiple și necesită un timp îndelungat de pregătire, iar un cadouri de nuntă care să păstreze vii cutumele și spiritul tradițional este dintre cele mai potrivite.

©2007-2020 Invie Traditia. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.