Plecam in vacanta! Comenzile plasate incepand cu 1 iunie vor fi procesate marti, 6 iunie. In aceasta perioada, si showroom-ul din Str. Mihai Eminescu 142 va fi inchis. Va multumim pentru intelegere!

Filtreaza produsele

Ouă încondeiate

Ouă incondeiate de lemn tradiționale și naturale, intr-o selecție foarte mare de forme și artizani.

Ouăle încondeiate din această categorie sunt realizate după tehnicile originale, de meșteri populari autentici, din localitatea Brodina, Bucovina. Tehnica încondeierii ouălor este foarte veche in etnografia poporului român.

Ele vin pe mai multe suporturi, fie ca sunt ouă de lemn incondeiate sau chiar ouă naturale, de găină, de gâscă, de rață sau prepeliță. Un loc aparte il au clopotele din ceramică de Marginea cu ou încondeiat. Acestea sunt un produs unic, care este un element de decor deosebit sau un cadou special.

Ouăle din lemn sunt speciale pentru cei mici, deoarece se pot juca cu ele, fără să le strice. Având decorul unic, autentic, le puteți și explica povestea ouălor. Avem și ouă simple, pe care le puteți picta împreună cu copiii dumneavoastră, fiind o activitate foarte plăcută de familie in preajma Paștelui.

Ouăle incondeiate pot fi oferite nu doar cu ocazia Paștelui. Este sunt un cadou deosebit și atunci când vine vorba de un turist străin care ne viziteaza țara sau dacă trebuie să facem o vizită în afara țării. Dacă vizităm în afara țării, cel mai potrivit ar fi să alegem ouă de lemn încondeiate, pentru că astfel vor ajunge in siguranță după transport.

Afla mai multe
Mai putin

Cosul meu