Suntem și pe SEAP/SICAP - Informații și cereri de ofertă la office@invietraditia.ro

Filtreaza produsele

Pachete și Coșuri Cadou de Crăciun

La puțină vreme după ce am lansat Învie Tradiția, ne-am dat seama că proiectul nostru aduce multă valoare în zona cadourilor tradiționale. Așa am creat o paletă unică de Pachete si Coșuri cadou Crăciun traditionale si autentice. Ele conțin cozonac de casă, vin ce viță nobilă și vinificat de cei mai buni producători locali. Dulceață și zacuscă produse incet, la foc de lemne.

Cu aceste bunatati alimentare și opere de artă populară și artizanat am desavarsit o colecție de coșuri și cadouri de Crăciun de o mare finețe.

Semnificația pachetelor traditionale de Crăciun Învie Tradiția?

Orice Crăciun începe cu zâmbetele pe care le surprindem pe fețele celor dragi. Cu surpriza pe care o provocăm prin gesturile noastre.
Coșurile și pachetele cadou de Crăciun ne rămân în amintire toată viața, daca sunt autentice. Ele vin sa marcheze un eveniment important din familia noastră, aceea a sarbatoririi Nașterii Domnului. Magii și păstorii au adus aur, smirnă și tâmâie, in semn de bucurie. Cele mai alese si pretioase daruri. Asemenea si noi, suntem datori, pentru cei pe care îi iubim, să căutăm cele mai pretioase cadouri.

Acest considerent ne-a indemnat să selectăm produs cu produs si să realizăm cele mai frumoase pachete cadou de Crăciun. Selectia noastra cuprinde un amalgam de lucruri autentice, care fiecare este o supriza in sine. Putem spune ca Moș Crăciun este foarte imbelșugat la noi.

Ce conține un Coș tradițional de Crăciun Învie Tradiția?

Un coș cu produse traditionale de Crăciun Învie Tradiția este cu adevărat unic. Noi vă recomandam sa umblați din poartă in poartă, să descoperiți cei mai faini meșteri populari. Să gustați cele mai bune produse din gastronomia locală. Dar, dacă timpul nu vă permite, de 5 ani, noi am făcut aceste lucruri. Astfel, am realizat o colecție aleasă pe sprânceană de coșuri cu bunatati tradiționale de Crăciun.

Așa am creat aceste coșuri cadouri Crăciun cu adevărat unice. Ne-am concentrat pe cei mai buni producatori locali. Lucram cu cei mai buni meșteri pentru a livra cea mai faină experiență.

Am realizat o colecție de coșuri cadou de Crăciun tradiționale si autentice cu adevărat. Vă prezentăm doar câteva din produsele artizanale prezente in ele.
Lutul și ceramica reprezintă natura și bogăția ei, iar meșteșugarii populari au creat o gamă variată de produse: farfurii tradiționale românești, cu detalii inspirate din viața și obiceiurile satului, sfeșnice, clopoței și vaze din ceramică albă, neagră sau colorată de Corund.

Pachete de Crăciun pentru toate vârstele

Veti găsi in această categorie coșuri cadou pentru Crăciun indiferent de vârstă. Fie că este vorba despre un cadou pentru bunici, pentru părinți sau nepoței. Arta populară are frumoasa caracteristică că este mereu actuală. Un obiect de artă populară va fi mereu apreciat de fiecare generație.

Apoi, am realizat si o selectie de coșuri cu bunatati tradiționale de Crăciun. Nu lipsește cozonacul, realizat de o brutarie artizanala cu care lucrăm, doar din ingrediente naturale. Dulcețurile vor fi deliciul celor mici. Vinul și pălinca vor fi cu siguranță apreciate si folosite la masa de Crăciun.

Acestea toate sunt cuprinse in selectia noastră de pachete si cosuri cadou de Crăciun.

Pachete cadou pentru cei mici

Pentru cei mici, trenulețele de lemn, camioanele de jucărie cu remorcă, seturile de mobilier din lemn, seturile de creioane, trenulețe și avioane vor prinde o nouă viață sub bradul de Crăciun. Acestea sunt elementele care ne-au ajutat sa realizăm câteva coșuri cadou de craciun traditionale pentru copii. Dacă Moș Crăciun ar primi de la fiecare dintre noi o scrisoare cu dorințele pe care le are, cu siguranță că în atelierul lui din îndepărtata Laponie nu s-ar mai dormi deloc, iar renii săi ar cânta colinde nu doar iarna, ci în fiecare zi.

De ce să oferim un coș tradițional de Crăciun?

Este simplu, pentru că el inglobează un buchet de produse, obiecte de artă populară și bunătăți tradiționale. Acestea vor crea o impresie puternica. Astăzi, cei mai multi oameni fie au uitat sau nu se mai pricep să facă cozonaci moldovenesti. Sau zacusca si dulceata facuta in casa. Iar ce gasim in comertul de larg consum cu greu egaleaza bunatațile pe care le savuram de de sarbatori când eram mici. Oricine se bucură de un cozonac, de o dulceața bună, de un vin de soi, de o decorațiune specială pentru brad. Asfel, alegerea oferirii de coșuri tradiționale de Crăciun este un lucru care aduce multe aminiri si bucurie.

Cât costă să oferi unul din aceste coșuri cadou de Crăciun Învie Tradiția?

Fiind conștienți de faptul că in primul rand cadoul trebuie să fie unul simbolic, avem o gamă variată de prețuri. Astfel avem pachete de Crăciun care pleaca de la 50 de lei si care ajung pana la câteva sute de lei. Ele pot fi un cadou ideal pentru orice buget. Dar totuși să transmită ceva autentic și o experiență unică. Pentru că misiunea noastră este de a susține meșterii populari si producătorii locali, practicăm adaosuri comerciale minime.

Personalizarea este inclusa

Firește, echipa noastră iti stă la dispoziție cu drag pentru a face cadoul perfect. Coșul cadou de Crăciun cu produse tradiționale poate fi insoțit si de un mic bilețel.  Acolo putem descrie putin elementele prezente in el. Astfel si destinatarul va ști povestea lor. Pachetele se livreaza in cutii de carton craft si vin insotite si de o punguta cadou. Dacă alegeți să il oferiți chiar dumneavoastră.

Coșuri si Cadouri Crăciun cu livrare la domiciliu

Odată ce ai ales un coș cu produse traditionale noi ne ocupăm de impachetarea lui si de trimiterea lui către destinatar.

Astfel, cei dragi ai tăi vor primi produse de Crăciun tradiționale și autentice, direct din atelierele meșterilor populari. Sau bunătăți din cămările producătorilor locali.

Afla mai multe
Mai putin

Afișez 1 - 16 din 39 de rezultate

Cosul meu