Suntem și pe SEAP - Informații și cereri de ofertă la office@invietraditia.ro

Filtreaza produsele

Pachete și Coșuri cadou de Crăciun

Orice Crăciun începe cu zâmbetele pe care le surprindem pe fețele celor dragi. Cu surpriza pe care o provocăm prin gesturile noastre.
Ce primim drept pachete și coșuri cadou de Crăciun ne rămân în amintire toată viața, ele încep cu poveștile pe care bunicii și părinții ni le împărtășesc, iar la rândul nostru le putem duce mai departe.
Cine e Moș Crăciun, unde locuiește, de unde știe ce cadou ne place, cum ajunge el până la noi, cu ce ajunge până la noi?
Crăciunul sau Nașterea Domnului, înainte de toate, este o sărbătoare creștină, celebrată la 25 decembrie (în calendarul gregorian) sau 7 ianuarie (în cel iulian).
De la începutul secolului 20, Crăciunul se serbează atât de creștini, cât și de necreștini.
Fiecare dintre noi poate alege dacă să participe la ritul bisericesc sau să celebreze Crăciunul în familie, oferind celor dragi cadourile lui „Moș Crăciun”.
Tradiția împodobirii pomului de Crăciun s-a răspândit în toată lumea după primul război mondial.
Ce pachete și coșuri cadou de Crăciun putem găsi sub brad? Sau ce cadouri putem să le dăruim celor dragi?
De la mic la mare, produsele realizate din lemn sau ceramică vor satisface aproape toate gusturile.
Lutul și ceramica reprezintă natura și bogăția ei, iar meșteșugarii populari au creat o gamă variată de produse: farfurii tradiționale românești, cu detalii inspirate din viața și obiceiurile satului, sfeșnice, clopoței și vaze din ceramică albă, neagră sau colorată de Corund.
Pentru cei mici, trenulețele de lemn, camioanele de jucărie cu remorcă, seturile de mobilier din lemn, seturile de creioane, trenulețe și avioane vor prinde o nouă viață sub bradul de Crăciun.
Dacă Moș Crăciun ar primi de la fiecare dintre noi o scrisoare cu dorințele pe care le are, cu siguranță că în atelierul lui din îndepărtata Laponie nu s-ar mai dormi deloc, iar renii săi ar cânta colinde nu doar iarna, ci în fiecare zi.

Cosul meu