Suntem și pe SEAP/SICAP - Informații și cereri de ofertă la office@invietraditia.ro

Filtreaza produsele

Coșuri și pachete cadou corporate

Va propune o selectie autentică de cosuri cadou corporate si pachete cadou pentru companii de maximă calitate.

Ce conțin coșurile cadou corporate Învie Tradiția?

In demersul nostru de a susține arta populara si producatorii locali, am creat o serie unica de pachete si cosuri cadou cu produse traditionale. Avand acces la cei mai de seama meșteri populari si producatori locali, avem produse unice.

Companiile si institutiile doresc sa ofere cadouri unice cu ocazia sarbatorilor principale, Paște și Crăciun. De multe ori oferta pe care o gasesc se limiteaza la produse de serie, care se gasesc in supermarket. Acestea nu vin cu nimic nou. Însă, proiectul nostru aduce in prim plan opere de artă din atelierele meșteșugarilor. Vinuri realizate in serii mici, cozonac traditional moldovenesc cu nucă, magiun, dulcețuri fine realizate la foc de lemne. Clopotei si decoratiuni unice realizate manual. Sunt doar cateva din bunatatile pe care le veti gasi in pachetele cadou corporate pe care le-am realizat.

Coșuri cadou personalizate

La noi veti gasi pachete si cosuri cadou personalizate, avem o echipa care va sta permanent la dispozitie. Puteti adăuga produse pentru a realiza un cadou traditional perfect pentru companii, angajati sau parteneri de afaceri. De asemenea, ambalarea poate fi la alegere, in cutie sau punga cadou, in functie de preferintele si bugetul clientului.

Coșuri cadou cu livrare la domiciliu

In ultimii ani ne-am dat seama cat este de importanta livrarea la domiciuliu a cadourilor. Așadar, oferim coșuri cadou cu livrare la domiciliu sau la sediul companiei. Putem sa ne ocupam de toată partea de curierat, AWB-uri si tot ce tine de expedierea cadourilor. In special pentru companiile care preferă munca de acasă aceasta este o optiune bună.

Cadouri corporate cu adevărat autentice și unice

Orice companie doreste sa ofere partenerilor sau angajatilor o experienta cat mai frumoasa. Deoarece prin calitatea si pregatirea angajaților si partenerii ei se vede si gradul ei de performanță și succes. Considerăm că am atins un standard inalt in ceea ce privește coșurile cadou corporate cu produse românești. Pentru că ele se diferentiaza total de ce este in piață. De produsele de duzină sau realizate in serii mari. Produsele noastre aduc o experiență unica. Un amalgam de trairi si amintiri. Este ceea ce ne-am propus sa realizam prin aceasta sectiune.

Garantia calității și recomandările clienților noștri

Pachetele cadou corporate pe care le-am livrat dealungul anilor catre clientii noștri ne-au ajutat sa ne imbunatațim mereu serviciile. Avem in portofoliu importante instituții de cultură, companii cu mii de angajați, cu capital românesc si privat. De la toate am primit cele mai frumoase aprecieri. „Cozonac de acesta n-am mai mancat din copilarie”. „Colegii au fost incantati de figurinele de Crăciun”.  Sunt doar câteva din remarcile pozitive.

Vă așteptăm cu drag să descoperiți oferta noastră și vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru orice detaliu cu care vă putem fi de folos.

Cu stimă,

Echipa Învie Tradiția

Afla mai multe
Mai putin

Cosul meu