Suntem și pe SEAP/SICAP - Informații și cereri de ofertă la office@invietraditia.ro

Filtreaza produsele

Cadouri de Paște Tradiționale Românești

Vă invităm să alegeți din selecția noastră de mare artă de cadouri de Paște tradiționale românești autentice.

De ce oferim cadouri de Paște?

Sărbătoarea Învierii Domnului sau Sfintele Paşti ne prezintă biruința lui Hristos asupra păcatului, asupra iadului şi asupra morţii.
Prin urmare, Sfintele Paşti sunt sărbătoarea vieţii veşnice, a luminii veșnice şi a bucuriei veșnice în iubirea Preasfintei Treimi.
Sărbătorile sunt despre bucuria cadourilor primite, despre mesele îmbelșugate alături de cei dragi și despre dorința de nestăvilit de a face mici bucurii oamenilor din viața ta. Așadar am creat o selecție de produse și coșuri de Paște tradiționale românești care aduc în casele dumneavoastră o bucățică de istorie, o fărâmă de tradiție.

Ce conțin cadourile de Paște tradiționale Învie Tradiția?

De la farfuriile de Horezu  pictate până la simpaticele păpușele din ceramică, de la ulcioare și carafe până la decorațiuni menite să înfrumusețeze masa de Paște, fiecare obiect în parte are în spate ani de muncă de perfecționare ai meșterilor. De la cea mai naturală și prietenoasă cu mediul lumânare, realizată din foiță de ceară de albine, și până la speciala ceramică neagră de Marginea, unică în Europa.
Fiecare produs spune o poveste autentică ce grăiește limba română indiferent de naționalitatea celui căruia îi este dăruită. Veti găsi si elemente cu adevărat unice, cum sunt ouăle de struț încondeiate. Ouă de prepeliță, de rață, de gâscă și tot felul de elemente unice in istoria popoarelor europene. Elemente care la noi s-au păstrat și avem datorită meșterilor populari această imensă bogăție culturală.

Cadouri din toate regiunile țării

Clopotul decorativ de Marginea poate fi unul dintre cadourile de Paște cele mai apreciate. Culoarea neagră a ceramicii amintindu-ne de originile dacice ce au trecut în acest fel testul timpului. Iar oul încondeiat ne aduce în case miracolul Învierii Domnului Iisus Hristos.
Lumânările din foiță de faguri sunt un cadou original potrivit chiar și pentru cei mai pretențioși primitori. Fiind în totalitate realizată din ingrediente naturale, fără a se adăuga coloranți sau parfum, aceasta păstrând caracteristicile de neimitat ale rodului albinelor.
Sfeșnicul din ceramică tradițională de Corund se potrivește perfect pe masa de Paște și oferă un aer aparte oricărui cadru, transmițând căldura căminului și sentimentul de „acasă”.
Ouăle încondeiate, mărturie a datinilor, credințelor și obiceiurilor Pascale pot fi puse în evidență de minunatele suporturi realizate din bumbac , brodate cu motive florale. Ambele aduc o atmosferă de sărbătoare în jurul meselor festive.

Ceramica Tradiționala imbogățește masa de Paște

Ceramica Bledea aduce în casele dumneavoastră creații autentice, lucrate manual, reprezentate atât de ceramică patinată. Cât și de ceramica tradițională, toate având pictate motive inspirate din natură. Pe lângă scopul decorativ. Produsele din ceramică Bledea care se regăsesc îndeosebi în coșurile cadou de Paște au și un rol practic, putând fi folosite la servit.
Ceramica de Horezu se distinge prin eleganța și frumusețea formelor reprezentate. Iar vasele de ceramică autentică vor aduce cu siguranță lumina în casa dumneavoastră. Detaliile complexe atrag atenția asupra acestor capodopere și le transformă în cadouri foarte apreciate.
Tot în această secțiune găsiți și propuneri de cadouri de Paște realizate cu măiestrie de către meşterii din Corund . Produsele tradiționale sunt apreciate atât de românii care vor să dea locuinţelor o notă de autenticitate. Cât și de turişti din toată lumea care le descoperă în călătoriile lor. Dar mai cu seamă de românii stabiliți în străinătate, care vor să ducă cu ei câte ceva care să le aducă aminte de casă.

Cadouri de Paște inspirate din bucatăria poporului român

Cadourile și coșurile cadou de Paște pe care le-am gandit pentru dumneavoastră conțin și multe preparate culinare deosebite. De la nelipsitul cozonac cu nucă, la garnituri pentru carnea de miel, mousse-ul sau salata de sfeclă cu hrean. Usturoiul marinat, murăturile, zacusca și dulcețurile alese sunt și ele prezente.

Vinurile cele mai alese intregesc cadoul perfect

Și nu în ultimul rând, vinurile cramei Averești completează într-un mod armonios coșurile cadou de Paște datorită calității de excepție a vinificării, dar și pentru soiurile unice românești, unele din ele întâlnite doar pe dealurile Hușilor.
Indiferent de produsul ales, produse tradiționale sunt mai mult decât un cadou. Sunt un amalgam de trăiri și emoții, cu magie inclusă în pachet, toate adunate în trăistuța fermecată plină de nostalgie.

Afla mai multe
Mai putin

Afișez 1 - 16 din 62 de rezultate

Cosul meu