Suntem și pe SEAP/SICAP - Informații și cereri de ofertă la office@invietraditia.ro

Filtreaza produsele

Cadouri pentru Străini și delegații

Cand un mergem in strainatete sau in calitate de turisti sau in vizite de afaceri trebuie sa oferim si ceva frumos care sa reprezinte România. Așa am creat aceasta sectiune de cadouri pentru straini, unde veti gasi suveniruri autentice romanesti.

Colectia noastra de cadouri traditionale pentru straini cuprinde doar obiecte autentice, realizate manaul de meșterii populari. Stim cat de greu este sa faci o impresie bună, mai ales cand tara noastra are un brand destul de nefavorabil. Insa din fericire avem ce arăta si oferi.

Ce cadouri pentru Străini și delegații putem găsi la Invie Traditia?

De la mic la mare, produsele realizate din lemn sau ceramică vor satisface aproape toate gusturile.
Lutul și ceramica reprezintă natura și bogăția ei, iar meșterii populari au creat o gamă variată de produse.

Farfurii sau boluri tradiționale românești, cu detalii inspirate din viața și obiceiurile satului, sfeșnice, clopoței și vaze din ceramică albă, neagră sau colorată de Corund, ceramica de Horezu sau Kuty Botosani.

Nu sunt de uitat nici ceramica de Sitar sau Bledea, ambele din zona Baia Mare. Care aduc linii curate si luciul vaselor de calitate, bine smaltuite, pe mesele si rafturile noastre, si cu sigurnta vor face o impresie buna.
Un cadou pentru străini și delegații foarte potrivit poate fi si colectia noastra de linguri sculptate manual de mesterul Rodos. La acestea se adauga tergare sau pachete usor de transportat pe avion, cu suveniruri.

 

Afișez 1 - 16 din 61 de rezultate

Cosul meu