Coșuri cu produse tradiționale românești

Coșuri cu produse tradiționale românești

Afișez 1–20 din 58 de rezultate

Vă invităm să alegeți din selecția noastră de coșuri și pachete cadou cu produse tradiționale românești. Coșurile cadou Învie Tradiția sunt o armonizare de obiecte și produse din patrimoniul nostru cultural și etnografic, atent alese și proporționate, pentru a face cadoul ideal, în funcție de orice ocazie. La noi vei descoperi obiecte unice, atent lucrate și selecționate într-un pachet cadou de mare impact, indiferent de ocazie. Fie că este vorba de coșuri de Sărbători sau de un coș cadou pentru o ocazie oarecare aici vei găsi cadoul care să rămână în amintirea celor dragi pentru totdeauna. 

Produsele incluse în coșurile cadou Învie Tradiția au și efectul de a liniști, ele aduc o anumită pace în casele și în jurul nostru. Fiind lucrate manual, din obiecte precum lutul, lemnul, ceara ele transmit o energie aparte și o bună dispoziție. Totodată, am selectat obiecte care să poată fi folosite, fie că este vorba de o cană sau o farfurie lucrată manual și arsă in cuptorul meșterului popular, fie că este vorba de o ligură sculptată sau pictată manual, toate acesta poartă amprenta și o parte din energia sufleteacă pusă in făurirea obiectului. 
Sărbătorile la noi românii sunt despre liniștea pe care o aduc prin detașarea sufletească de grijile lumii prin trăirea semnificației zilelor, bucuria cadourile primite, despre mesele îmbelșugate alături de cei dragi și despre dorința de nestăvilit de a face mici bucurii oamenilor din viața ta.
Pe lângă familia cu care am fost binecuvântați și care ne așteaptă zi de zi acasă, avem tendința să ne creăm încă o familie, cea de la muncă. Acest lucru se întâmplă în special din cauza timpului petrecut la serviciu dar și pentru că avem nevoie în jurul nostru de oameni care să ne aducă bună dispoziție și să ne ajute să trecem mai ușor peste stresul zilei. Familia de la birou ne ajută să devenim mai buni pe zi ce trece, ne susține să ne depășim limitele și să fim buni profesioniști.
Pentru acești oameni din viața voastră am creat o serie de coșuri cadou cu produse tradiționale care să spună o poveste autentică, cadouri care să însemne mai mult decât pot exprima o pereche de șosete flaușate sau o cană cu model amuzant.
Fiecare pachet cadou aduce în casa primitorului bucățică de istorie, o fărâmă de tradiție.
De la farfuriile de Horezu migălos pictate până la simpaticele păpușele din ceramică, de la ulcioare și carafe până la decorațiuni menite să înfrumusețeze masa de Crăciun, fiecare obiect în parte are în spate ani de muncă de perfecționare ai meșterilor ce încă-și duc cu mândrie darul mai departe.
Gemul și dulceața care se regăsesc în pachete ne poartă pe aripile timpului până în vremurile în care eram copii și ne răsfătam cu gustul autentic românesc al fructelor.
Atât realizarea gemurilor cât și a specialei zacuscă de hribi cu trufe se bazează în primul rând pe materii prime din culturi naturale sau din flora spontană (pentru fructele de pădure), pe cuptoare ce funcționează cu lemne, iar utilajele sunt mâinile angajaților.
Vinul cramei Averești este un vin nobil, despre care se spune că poți să-l bei în sănătatea altora fără s-o ruinezi pe-a ta. E voiciune, nerv, prospețime, franchețe și simplitate în acest vin ce antreneaza mesele si afacerile bune, ce eliberează mintea degustatorului precum o carte bună descătușează imaginația. Am ales domeniile Averești pentru a completa cosurile noastre cadou datorită calității de excepție a vinificării, dar și pentru soiurile unice românești, unele din ele întâlnite doar pe dealurile Hușilor. 
În unele dintre pachetele cadou am inserat câte un ornament decorat de către copiii de la asociația Mia’s children, o fundație ce ajută copiii defavorizați să nu simtă lipsa iubirii în viața lor. Obiectele realizate de către aceștia ar trebui să reprezinte o reamintire a faptului că, indiferent cât de grea ni se pare uneori viața, încă suntem norocoși că avem o familie care ne iubește și ne este alături la bine și la greu, fie că este vorba de cea de acasă sau cea de la birou.
De asemenea, o parte din banii rezultați în urma vânzării pachetelor cadou va ajunge la acești copii minunați.
Considerăm că pachetele cadou cu produse traditionale sunt mai mult decât un cadou, sunt un amalgam de trăiri și emoții, cu magie inclusă în pachet, toate adunate în trăistuța fermecată plină de nostalgie.
 

Afla mai multe

©2007-2022 Invie Traditia. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.