Suntem și pe SEAP/SICAP - Informații și cereri de ofertă la office@invietraditia.ro

Filtreaza produsele

Coșuri cadou cu produse tradiționale românești

Am creat o gama unica de coșuri cadou in piața, aducand in prima plan operele de arta ale meșterilor populari romani. In al doilea rând am adus bunatatile producatorilor locali. Produse realizate in serii mici, de o calitate de exceptie. În al treilea rand, proiectul nostru, fiind unul social, practic adaosuri comerciale minime. Pentru a susține prin volum comunitatile de meșteri si producatori cu care lucram. Deci prețul este și el unul foarte bun. Veți gasi așadar, un cadou unic, la un preț bun, dar mai ales, o experiență, un coș cadou care va fi foarte apreciat.

Mii de obiecte care alcătuiesc un coș cu produse traditionale românești perfect

Vă invităm să alegeți din selecția noastră de coșuri și pachete cadou cu produse tradiționale românești. Coșurile cadou traditionale sunt o armonizare de obiecte și produse din patrimoniul nostru cultural și etnografic. Atent alese și proporționate, pentru a face cadoul ideal.

În această categorie vei descoperi obiecte unice, atent lucrate și selecționate într-un pachet cadou de mare impact, indiferent de ocazie. Fie că este vorba de coșuri cadou Crăciun sau un coș de Paște traditional. Sau de un coș cadou pentru o ocazie oarecare aici vei găsi cadoul care să rămână în amintirea celor dragi pentru totdeauna.

Ce conține un coș cu produse tradiționale?

Produsele incluse în coșurile cadou Învie Tradiția au și efectul de a liniști, ele aduc o anumită pace în casele și în jurul nostru. Fiind lucrate manual, din obiecte precum lutul, lemnul, ceara ele transmit o energie aparte și o bună dispoziție. Totodată, am selectat obiecte care să poată fi folosite. Fie că este vorba de o cană sau o farfurie lucrată manual și arsă in cuptorul meșterului popular. Fie că este vorba de o ligură sculptată sau pictată manual, toate acesta poartă amprenta și o parte din energia sufleteacă pusă in făurirea obiectului.
Sărbătorile la noi românii sunt despre liniștea pe care o aduc prin detașarea sufletească de grijile lumii. Prin trăirea semnificației zilelor, bucuria cadourile primite. Despre mesele îmbelșugate alături de cei dragi și despre dorința de nestăvilit de a face mici bucurii oamenilor din viața ta.
Pe lângă familia cu care am fost binecuvântați și care ne așteaptă zi de zi acasă. Avem tendința să ne creăm încă o familie, cea de la muncă.
Acest lucru se întâmplă în special din cauza timpului petrecut la serviciu. Dar și pentru că avem nevoie în jurul nostru de oameni care să ne aducă bună dispoziție și să ne ajute să trecem mai ușor peste stresul zilei. Familia de la birou ne ajută să devenim mai buni pe zi ce trece. Ne susține să ne depășim limitele și să fim buni profesioniști.

De ce coșurile traditionale cu produse românești?

Pentru acești oameni din viața voastră am creat o serie de coșuri cadou produse tradiționale care să spună o poveste autentică. Coșuri tradiționale cadou care să însemne mai mult decât pot exprima o pereche de șosete flaușate sau o cană.
Fiecare pachet cadou cu tradiții românești aduce în casa primitorului bucățică de istorie, o fărâmă de tradiție.
De la farfuriile de Horezu migălos pictate până la simpaticele păpușele din ceramică, de la ulcioare și carafe. Până la decorațiuni menite să înfrumusețeze masa de Crăciun Fiecare obiect în parte are în spate ani de muncă și experiență. Acestea fac cadoul autentic perfect. Nu am uitat nici de bunatatile traditionale care sunt deliciul acestor coșuri cadou. Atent selectionate, de la producatori locali, ele reprezinta cu adevarat un cadou unic.

Coșuri cu bunătăți tradiționale

Gemul și dulceața care se regăsesc în pachete ne poartă pe aripile timpului până în vremurile în care eram copii și ne răsfătam cu gustul autentic românesc al fructelor.
Atât realizarea gemurilor cât și a specialei zacuscă de hribi cu trufe se bazează în primul rând pe materii prime din culturi naturale. Sau din flora spontană (pentru fructele de pădure), pe cuptoare ce funcționează cu lemne, iar utilajele sunt mâinile angajaților.
Vinul cramei Averești este un vin nobil, despre care se spune că poți să-l bei în sănătatea altora fără s-o ruinezi pe-a ta. E voiciune, nerv, prospețime, franchețe și simplitate. În acest vin ce antreneaza mesele si afacerile bune, ce eliberează mintea degustatorului precum o carte bună descătușează imaginația. Am ales domeniile Averești pentru a completa cosurile noastre cadou datorită calității de excepție a vinificării. Dar și pentru soiurile unice românești, unele din ele întâlnite doar pe dealurile Hușilor.

Coșuri cu obiecte de artizanat si de artă populară

Toate pachetele noastre cadou contin produse de artizanat autentic romanesc. Acest lucru le face cadouri unice, pentru ca poarta amprenta meșterilor care au realizat produsele. Artizanii locali pun suflet in realizarea obiectelor, dar si producatorii locali. Așadar, veti putea oferi un cadou romanesc autentic, cu produse ca la mama acasă.

Considerăm că pachetele cadou cu produse traditionale sunt mai mult decât un cadou. Sunt un amalgam de trăiri și emoții, cu magie inclusă în pachet, toate adunate în trăistuța fermecată plină de nostalgie. Toate acestea fac un coș cu bunatati tradiționale perfect. Vă invităm să le descoperiți.

Afla mai multe
Mai putin

Afișez 1 - 16 din 56 de rezultate

Cosul meu