Suntem și pe SEAP/SICAP - Informații și cereri de ofertă la office@invietraditia.ro

Filtreaza produsele

Gemuri si Dulceață

Tot mai mulți oameni caută produse naturale, obținute după rețetele bunicilor, pentru a simți gusturile autentice de odinioară.
Obținute din gutui, afine, coarne, coacăze negre sau trandafiri, dulcețurile sunt un deliciu pentru orice gospodărie. Ele pot fi servite în diferite combinații alimentare și își păstrează gustul.
Considerată o delicatesă tradițională, dulceața de trandafiri este specială, făcută din petalele trandafirilor.
Produsele „Mica Ilinca”, realizate la Comănești, județul Bacău, conțin 30 % zahăr, restul fiind din fructe naturale.

Linia de producție a fost creată în anul 1983, de „tataia Gheorghe, pădurar în munții Nemira”. Visele sale din copilărie s-au împlinit, iar produsele din „inima naturii” ajung și la noi.
Linia de producție „Mica Ilinca” se bazează în primul rând pe materii prime din culturi naturale sau din flora spontană (pentru fructele de pădure), pe cuptoare care funcționează cu lemne, iar utilajele sunt mâinile angajaților. Capacitatea de producție zilnică este limitată, astfel încât produsele sunt de calitate, atent create, urmărite și livrate.
Fiecare dulceață are povestea ei, fiecare fruct are locul său în natură. Dacă am sta să observăm toate legăturile care se creează în natură, ciclurile vieții și relațiile naturii cu fauna, am fi uimiți că natura ne oferă atâtea produse pe care le valorificăm de secole.
Cu fiecare lingură de dulceață pe care o servim ne întoarcem la bucuriile naturii, la copilărie, la gusturi și tradiții autentice.

Afla mai multe
Mai putin

Afișez 1 - 16 din 23 de rezultate

Cosul meu