Suntem și pe SEAP/SICAP - Informații și cereri de ofertă la office@invietraditia.ro

Filtreaza produsele

Magazin produse tradiționale românești

Magazin de produse traditionale romanesti. Descopera o ofertă foarte vasta, de peste 1500 de articole traditionale romanesti culese de la meșterii populari, din bucataria traditionala romaneasca. Cand vine vorba de produse romanesti, te gandesti la bunatatile traditionale de pe masa bunicilor, la vasele din lut si ceramica in care serveai masa si de atmosfera calda si prietenoasa din jurul ei. La Învie Tradiția am readus la viață aceste elemente print cea mai mare colecție de produse românești. Ai de unde alege și atunci când vrei sa oferi un cadou traditional romanesc.

Vizitand magazinul nostru vei gasi lucruri traditionale romanesti de toate felurile si pentru toate ocaziile și ai tot ce trebuie pentru a oferi un cadou traditional autentic. Mancarurile artizanale romanesti sunt si ele nelipsite. Cămara Învie Tradiția a fost special creată pentru a completa gama de folclor si obiecte din lut si a intregi experienta produselor noastre atunci cand doriti sa oferiti un cadou specific romanesc. În alegerea cadourilor este foarte important ca acestea sa fie autentice. De aceea, la Învie Tradiția aducem produse direct din atelierele meșterilor populari sau din bucatariile si fermele micilor producatori.

De asemenea, preturile pe care le practicam sunt corecte, adaosul fiind minim cat sa sustina buna functionare a proiectului. De aceea, la noi vei gasi produse unice, la un raport excelent calitate-pret. Scopul principal al proiectului fiind sprijinirea adevarata a meșterilor populari si producatorilor locali, astfel incat sa avem si peste 100 de ani produse romanesti traditionale.

 

 

Afișez 1 - 16 din 1252 de rezultate

Cosul meu