Suntem și pe SEAP/SICAP - Informații și cereri de ofertă la office@invietraditia.ro

Filtreaza produsele

Suveniruri tradiționale românești

La Învie Tradiția am creat o colecție unică de suveniruri românești tradiționale. Pentru că am bătut țara în lung și în lat pentru a afla cei mai pricepuți meșteri populari din România am descoperit obiecte unice. Fie că este vorba de un suvenir simbolic, de o amintire unică pentru cineva drag, ai ajuns la locul potrivit.

Suvenirurile tradiționale românești pe care le-am pregătit poartă amprenta meșterilor populari care le-au creat și sute de ani de tradiție.

Cum recunosc un suvenir autentic românesc?

Piața de suveniruri este indundată de replici și produse făcute in serie in alte țări ale lumii. Așa că ne-am gândit că este important să îți spunem cum să recunoști un suvenir traditional autentic. În primul rând este foarte important să știi cu exactitate sursa. La Învie Tradiția achiziționam obiecte de artă populară direct de la meșterii populari. Avem in portofoliu peste 10 familii de meșteri cu care lucrăm și mii de produse. In al doilea rând, ochiometric. Îți poți da seama foarte ușor care produse sunt de serie și care sunt handmade. Toate suvenirurile noastre sunt handmade, realizate in România.

Ce fel de suveniruri tradiționale găsești la Învie Tradiția?

Realizăm impreună cu meșterii noștri populari suveniruri de toate tipurile și formele. De la cei mai simpli magneți de frigider, la farfurii inscripționate cu România, la pachete cadou cu ștergare și bunătăți tradiționale. Am creat combinații unice, deoarece avem și o gamă foarte mare de produse de care dispunem. Dacă mergeți intr-o vizită in afara țării și vreți să surprindeți cu ceva special, atunci veți opta pentru obiecte mici. Dacă aveți o delegație specială, atunci cu siguranță veți alege un pachet tradițional de timp suvenir, cu multe bunătăți și produse premium.

Nu lipsesc suvenirurile din ceramică autentică de Horezu, Corund, Baia Mare. La mare apreciere sunt seturile de țuică, unice în lume. Pălincile, pe care le avem ambalate in sticluțe mici de 50 ml, pentru a trece de cerințele de aeroport. Machete ale caselor tradiționale românești. Și multe alte surprize pe care vă lăsăm să le descoperiți.

Cât costă un suvenir autentic românesc?

Prețurile variază de la cațiva lei, dacă este să luăm un magnet, până la unde vă poate duce imaginația și nevoia specifică pe care o adresați.

Ambalarea și transportul suvenirurilor

Pentru că multă lume are nevoie să le transporte pe avion sau in bagaje, asigurăm materiale necesare transportului in siguranță. Dar și punguțe și cutii de cadou speciale, care să asigure o experiență unică.

Afla mai multe
Mai putin

Afișez 1 - 16 din 99 de rezultate

Cosul meu