Suntem și pe SEAP/SICAP - Informații și cereri de ofertă la office@invietraditia.ro

Filtreaza produsele

Mărțișoare tradiționale românești

Chemăm primăvara cu mărțișoare tradiționale românești, realizate cu suflet și iubire, pe care să le dăruiești persoanelor speciale din viața ta!
Astăzi, valoarea mărțișorului începe să fie dată mai mult de creația artistică decât de ceea ce reprezintă ca simbol. În ultimii ani însă acesta a primit semnificații diverse, de la podoaba aducătoare de noroc la simbol al renașterii naturii.
Mărțișoarele sunt originale, lucrate manual și de o foarte mare delicatețe. Cu ocazia zilei de 1 martie, sperăm ca mărțișoarele noastre tradiționale românești să vă readucă în suflete bucuria dăruirii și să vă facă să credeți din nou în puterea lor magică.

Mărțișoare tradiționale românești, pictate manual pe lut ce vin în diverse modele, având ca simboluri elemente care sugerează trezirea la viață a naturii: ghiocei, flori de primăvară, fluturi, precum și figurine realizate după chipul și asemănarea țăranului și țărăncuței de odinioară.
Fiecare mărțișor este însoțit de carton din hârtie natur, legată cu șnur. Dincolo de semnificații si tradiții, mărțișorul reprezintă un salut de bun venit al fiecăruia dintre noi adresat primăverii, un semn de plecăciune in fața frumuseții și renașterii naturii.

Afla mai multe
Mai putin

Afișez 1 - 16 din 92 de rezultate

Cosul meu