Detalii livrare

Produsele vă sunt expediate în general în maximum 48 de ore lucrătoare de la data validării comenzii.

După plasarea comenzii pe site, în scurt timp veți fi contactat de unul dintre operatorii noștri care va stabili cu dumneavoastră detaliile legate de livrare.

Pentru dumneavoastră am pus la punct o rețea de transport ce reduce la minimum timpul în care articolele comandate vă vor fi livrate.

Pentru livrarea produselor comandate oriunde în țara, în funcție de valoarea comenzii, de modalitatea de livrare și de modalitatea de plată aleasă, la valoarea produselor comandate se va adaugă și valoarea calculată a transportului. Pentru localitățile în care nu se află în rețeaua de distribuție Fan Courier taxa suplimentară de transport vi se va comunică la confirmarea comenzii.

Pentru localitățile care nu se află în rețeaua de distribuție Fan Courier se calculează un cost suplimetar pe km, în funcție de distanță până la cel mai apropiat oraș din lista.

Realizăm livrări și în afara țării, dar costul de transport poate să difere, în funcție de locația în care doriți să trimitem produsul. Dacă doriți să comandați din străinătate sau să trimiteți produse în afara României vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin email la [email protected] și vă vom comunica costul expediției.