Suntem și pe SEAP/SICAP - Informații și cereri de ofertă la office@invietraditia.ro

Filtreaza produsele

Cadouri Traditionale pentru copii

In cadrul acestei sectiuni veti gasi o gamă mare de jucarii din lemn educative pentru copii. Legătura copiilor cu mediul înconjurător ne poate încânta de multe ori, aceștia creând povești ample pornind de la cele mai simple jucării.
Meșterii populari au creat o gamă variată de cadouri traditionale pentru copii: jucării din lemn de stejar și brad. De la trenulețe și bărcuțe, la avioane, excavatoare și leagăne. De asemenea, au creat posibilitatea ca micuții să se bucure de companie în timpul jocului. Dacă ne gândim la jocul de Remi sau la seturile de mobilier în miniatură.

Cadouri tradiționale pentru copii realizate de meșterii populari

Meșterii nu i-au uitat nici pe acei copii talentați care pot învăța să cânte la nai sau la fluier. Pentru copiii care vor să se întoarcă în timp, părinții pot achiziționa căruțe din lemn miniaturale trase de cai.
Se spune că cei mici învață multe de la copiii cu care interacționează, de la părinți sau din poveștile care le sunt citite. Învață să cunoască mediul exterior, relațiile dintre elemente sau cum să intervină asupra proximității.
Multitudinea de cadouri traditionale pentru copii le oferă o experiență completă. Pe care fiecare dintre adulți o poate îmbogăți cu noi elemente surpriză, iar uneori se pot juca și oamenii mari.
Calitatea superioară a lemnului va oferi trăinicie jucăriilor, iar culorile și elementele decorative vor stimula imaginația copiilor.
Ușurința cu care pot fi folosite aceste jucării le conferă și părinților siguranță, iar celor mici ore întregi de bucurie. Dacă ne întoarcem privirea în trecut, primele jucării au fost create din elemente naturale, ceramică sau lemn.

Arta Sculpturii în lemn transpusă in cadouri educative pentru copii

Arta sculptării lemnului este una dintre cele mai vechi, fiecare model necesitând exercițiu și o atenție sporită la detalii.
Artiștii populari care le-au creat au experiență și multă imaginație, jucăriile fiind copii fidele ale realității, iar altele mici obiecte de artă.
Pentru cei care au crescut, iar jucăriile nu mai sunt centrul universului lor, acestea pot fi utilizate cu caracter decorativ, amintindu-le atât părinților cât și foștilor copii de trecerea timpului și implicit de cât de importantă este valorizarea fiecărui moment petrecut împreună.

Afla mai multe
Mai putin

Afișez 1 - 16 din 36 de rezultate

Cosul meu