Suntem și pe SEAP/SICAP - Informații și cereri de ofertă la office@invietraditia.ro

Filtreaza produsele

Coșuri cadou de Paște Tradiționale

Vă invităm să alegeți din selecția noastră de mare artă de coșuri cadou de Paște tradiționale românești. Colecția de cadouri este generoasă, punând in valoare cât se poate de bine momentul cu adevărat special.

Când oferim cadouri de Paște?

Paștele nu este chiar momentul tipic pentru a oferi cadouri. De obicei, acestea se oferă de Crăciun. Însă, daca sunteti reprezentantul unei companii, dacă lucrați cu anumiți parteneri de afaceri este un prilej special. În acest mod va puteți exprima recunoștința față de angajații, clienții sau furnizorii dumneavoastră. Oferim coșuri cadou pentru că acestea conțin mai multe elemente prin care sa ii surprindeți plăcut. Sunt preparate culinare, obiecte tradiționale, de uz casnic. Toate acestea formează un cadou de Paște mai bogat, mai consistent, cu care veți rămâne in mintea și in sufletele lor.

De multe ori, in mediul urban, gospodinele nu mai au timp sa gateasca faimoșii cozonaci sau să prepare o salată de sfeclă cu hrean pentru masa de Paște. Așa că produsele pe care noi le-am pregătit in aceste cosuri cadou de Paște cu produse tradiționale românești sunt foarte bine venite?

Nu doar in calitate de business oferim cadouri de Paște. Le putem oferi și atunci când mergem in vizită la o rudă apropiată. Sau când călătorim.  Este indicat să facem o impresie bună.

De ce să alegem un coș tradițional de Paște?

Pentru a marca momentul cum se cuvine. Firește, trebuie ca aceste coșuri să fie insoțite de cele mai calde zâmbete și de o căldură sufletească adevărată. Însă e importat și ce oferim. Alegem sa oferim un coș de Paște tradițional pentru că acesta are semnificație. O agendă, un pix, niște produse de supermarket le putem cumpăra de oriunde. Sau le-am primit ani la rândul de Paște și de Crăciun. Însă un cozonac de casă, o farfurie de Horezu, o zacuscă ca la mama acasă nu primim mereu. De aceea este important să alegem ceva tradițional. Pentru că este și in armonie cu sărbătoarea. Produsele oferite se pot folosi la masa de Paște sau pe parcursul zilelor de sărbătoare. Pot face elementul unei conversații apreciative.

Ce conțin coșurile tradiționale de Paște Învie Tradiția?

Coșurile și pachetele noastre tradiționale conțin atat produse tradiționale românești alimentare cât și elemente de artă populară. Nu lipsește cozonacul, vinul, mierea, zacusca, dulceața. Dar și ouăle încondeiate în Bucovina, ștergarele, lumânările din ceară naturală.

Tot în această secțiune găsiți și propuneri de coșuri cadou de Paște realizate cu măiestrie de către meşterii din Corund . Produsele tradiționale sunt apreciate atât de românii care vor să dea locuinţelor o notă de autenticitate, cât și de turişti din toată lumea care le descoperă în călătoriile lor, dar mai cu seamă de românii stabiliți în străinătate, care vor să ducă cu ei câte ceva care să le aducă aminte de casă.

Afla mai multe
Mai putin

Afișez 1 - 16 din 49 de rezultate

Cosul meu