Suntem și pe SEAP/SICAP - Informații și cereri de ofertă la office@invietraditia.ro

Căsuță saseasca din ceramica

30.00 lei

Căsuța este inspirată de arhitectura medievală a satelor săsești din Transilvania si Banat.

Ceramică arsă

60 x 45 x 55 mm

Regiune: Transilvania

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: CAS_03.20

Costul transportului este de 19 de lei. Pentru comenzi de peste 300 lei, transportul este gratuit. Expedierea se va efectua în 1-2 zile lucrătoare de la data validării comenzii.

Descriere

Căsuță saseasca din ceramica

Căsuță saseasca este inspirată de arhitectura medievală a satelor săsești din Transilvania si Banat.

Ceramică arsă

60 x 45 x 55 mm

Regiune: Transilvania

Poate că cele mai frumoase amintiri sunt cele din copilărie, din vacanțele însorite în curtea casei bunicilor de la țară. Camerele mici și răcoroase, pereții văruiți cu humă albă, prispa din lemn si florile de la ferestre constituiau firescul unor vremuri ce încep să devină “de poveste”.

Arhitectura unei case reflectă în ea personalitatea omului ce a construit-o, dar si parfumul vremurilor trecute. Casele vechi ale satului românesc ne introduc într-o lume în care timpul avea altă curgere. Răbdarea cu care au fost realizate toate detaliile sculptate în lemn, armonia proporțiilor, simplitatea cromatică si mai ales modul în care au fost îmbinate lemnul, argila si paiele au dus la realizarea unor case de o naturalețe inegalabilă.

Prin demersul nostru, ”Povesti din Lut”, încercam să aducem în fața dumneavoastră arhitectura veche a satului românesc prin mici mostre reprezentative pentru diferite regiuni ale țării. Căsuțele noastre, desi mai mici, sunt realizate tot aici, în România, tot din argilă si sunt pictate tot cu humă înainte de a fi arse într-un cuptor tradițional, cu lemne, la peste 1000 de grade.

Puteti vedea intreaga colectie de casute aici.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Căsuță saseasca din ceramica”

Cosul meu