Suntem și pe SEAP/SICAP - Informații și cereri de ofertă la office@invietraditia.ro

CONOPIDA IN OTET – INVIE TRADITIA

14.00 lei

CONOPIDA IN OTET – INVIE TRADITIA  

  • Cantitatea neta– 700g
  • Cantitatea neta dupa scurgere – 350 g
  • A se depozita in incaperi curate, aerisite, racoroase, ferite de razele soarelui sau de inghet. Dupa deschidere a se pastra la temperatura de maxim 4˚C.

Disponibilitate: Doar 1 produse in stoc

Livrare: 19 lei (pentru comenzi sub 300 lei) in 2-3 zile

Cod produs: 88005

Iți apreciem și îți răsplătim fidelitatea. La achiziționarea acestui produs vei acumula 14 puncte. Punctele vor fi acumulate in contul tau de client si pot fi transformate in bani.

Costul transportului este de 19 de lei. Pentru comenzi de peste 300 lei, transportul este gratuit. Expedierea se va efectua în 1-2 zile lucrătoare de la data validării comenzii.

Descriere

CONOPIDA IN OTET – INVIE TRADITIA  

Etimologia cuvântului „conserva” vine de la termenul francez „conserver” ce se traduce prin operația sau tratamentul prin care se împiedică alterarea provocată de agenții biologici, fizici, chimici si atmosferici asupra produselor perisabile, cum ar fi legumele, fructele, peștele, laptele, carnea, ouăle etc.

Conservarea reprezintă modalitatea prin care se intervine asupr aalimentelor pentru a le feri de procesele de alterare, deci pentru a le menţine proprietăţile lor organoleptice şi nutritive un timp cât mai îndelungat. Alimentele conţin substanţe nutritive (organice şi minerale) necesare organismului pentru întreţinerea activităţii vitale.

Primele metode de conservare au fost păstrarea alimentelor în locuri reci și aerisite, acoperirea acestora, înghețarea hrănii, păstrarea alimentelor în substanțe protectoare precum zahărul, sarea, uleiul, oțetul, miere, untură sau prin afumare. Treptat, s-au adaugat imbutelierea lor in recipiente metalice sau din sticla, care sunt tratate termic, astfel in interiorul lor creandu-se vid; racirea si pastrarea lor in vid (insa alimentele devin usor perisabile dupa scoaterea lor din vid, deci trebuie consumate rapid) sau conservarea lor cu ajutorul aditivilor alimentari, care ajută la distrugerea microorganismelor și astfel la conservarea alimentelor. Aditivii alimentari consumați în exces pot dăuna organismului, de aceea produsele tratate cu aditivi chimici trebuie consumate cu responsabilitate.

CONOPIDA IN OTET – INVIE TRADITIA  

  • Cantitatea neta– 700g
  • Cantitatea neta dupa scurgere – 350 g
  • Ingrediente – conopida (50%), apa, otet din vin (9%), acidifiant acid acetic, morcov, zahar, condimente, boabe de mustar, sare.
  • A se depozita in incaperi curate, aerisite, racoroase, ferite de razele soarelui sau de inghet. Dupa deschidere a se pastra la temperatura de maxim 4˚C.
  • Produs pasteurizat
Declaratie nutritionala pentru 100 g produs
Valoarea energetică 98,6 kJ

23,2  kcal

Grasimi 0 g
din care acizi grasi saturati 0 g
Glucide 4,5 g
din care zaharuri 2  g
Proteine 1,3 g
Sare 1,5 g

Pentru mai multe sortimente de conserve si alte bunatati naturale, faceti click aici: https://www.invietraditia.ro/produse-alimentare-traditionale-romanesti/muraturi-si-conserve/

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CONOPIDA IN OTET – INVIE TRADITIA”

CONOPIDA IN OTET - INVIE TRADITIA
CONOPIDA IN OTET – INVIE TRADITIA
14.00 lei
Cosul meu