CONOPIDA IN OTET – INVIE TRADITIA
14.00 lei
CONOPIDA IN OTET – INVIE TRADITIA
- Cantitatea neta– 700g
- Cantitatea neta dupa scurgere – 350 g
- A se depozita in incaperi curate, aerisite, racoroase, ferite de razele soarelui sau de inghet. Dupa deschidere a se pastra la temperatura de maxim 4˚C.
Disponibilitate: Stoc limitat*****Majoritatea produselor de pe site se află și în showroom. Totuși, este posibil ca unele dintre produsele care apar cu stoc limitat să fie disponibile doar pentru comanda online. Pentru a verifica dacă produsele dorite de dumneavoastră pot fi ridicate direct din showroom, vă rugăm să ne contactați telefonic sau pe whatsapp la numărul 0740821317Veți fi contactat(ă) telefonic doar dacă produsele nu sunt în stoc.
Cod produs: 1346
Costul transportului este standard de 19 de lei pentru comenzi mai mici de 300 RON, iar expedierea se va efectua în maximum 2 zile lucrătoare de la data validării comenzii.
Descriere
CONOPIDA IN OTET – INVIE TRADITIA
Etimologia cuvântului „conserva” vine de la termenul francez „conserver” ce se traduce prin operația sau tratamentul prin care se împiedică alterarea provocată de agenții biologici, fizici, chimici si atmosferici asupra produselor perisabile, cum ar fi legumele, fructele, peștele, laptele, carnea, ouăle etc.
Conservarea reprezintă modalitatea prin care se intervine asupr aalimentelor pentru a le feri de procesele de alterare, deci pentru a le menţine proprietăţile lor organoleptice şi nutritive un timp cât mai îndelungat. Alimentele conţin substanţe nutritive (organice şi minerale) necesare organismului pentru întreţinerea activităţii vitale.
Primele metode de conservare au fost păstrarea alimentelor în locuri reci și aerisite, acoperirea acestora, înghețarea hrănii, păstrarea alimentelor în substanțe protectoare precum zahărul, sarea, uleiul, oțetul, miere, untură sau prin afumare. Treptat, s-au adaugat imbutelierea lor in recipiente metalice sau din sticla, care sunt tratate termic, astfel in interiorul lor creandu-se vid; racirea si pastrarea lor in vid (insa alimentele devin usor perisabile dupa scoaterea lor din vid, deci trebuie consumate rapid) sau conservarea lor cu ajutorul aditivilor alimentari, care ajută la distrugerea microorganismelor și astfel la conservarea alimentelor. Aditivii alimentari consumați în exces pot dăuna organismului, de aceea produsele tratate cu aditivi chimici trebuie consumate cu responsabilitate.
CONOPIDA IN OTET – INVIE TRADITIA
- Cantitatea neta– 700g
- Cantitatea neta dupa scurgere – 350 g
- Ingrediente – conopida (50%), apa, otet din vin (9%), acidifiant acid acetic, morcov, zahar, condimente, boabe de mustar, sare.
- A se depozita in incaperi curate, aerisite, racoroase, ferite de razele soarelui sau de inghet. Dupa deschidere a se pastra la temperatura de maxim 4˚C.
- Produs pasteurizat
Declaratie nutritionala pentru 100 g produs | |
Valoarea energetică | 98,6 kJ 23,2 kcal |
Grasimi | 0 g |
din care acizi grasi saturati | 0 g |
Glucide | 4,5 g |
din care zaharuri | 2 g |
Proteine | 1,3 g |
Sare | 1,5 g |
Pentru mai multe sortimente de conserve si alte bunatati naturale, faceti click aici: https://www.invietraditia.ro/produse-alimentare-traditionale-romanesti/muraturi-si-conserve/
Recenzii (0)
Produse similare
-
SET SUVENIR CERAMICĂ BLEDEA BAIA MARE – STICLA SI CANUTA ȚUICĂ
69.00 lei Adaugă în coș -
Vin rosu sec Tohani Cuvee Nicolae – 750 ml
64.00 lei Adaugă în coș -
SEMN DE CARTE CUSUT MANUAL CU MOTIVE TRADIȚIONALE ROMÂNEȘTI DIVERSE
28.00 lei Adaugă în coș -
ZACUSCĂ NATURALĂ DE HRIBI CU TRUFE – MICA ILINCA
34.00 lei Adaugă în coș -
VIN NATIVUS FETEASCĂ NEAGRĂ DE AVEREȘTI – CRAMA AVERESTI 750ML
56.00 lei Adaugă în coș -
SET SUVENIR CERAMICĂ HOREZU – UNESCO
56.00 lei Adaugă în coș
Recenzii
Nu există recenzii până acum.