CONCURS - "Amintiri din Copilărie"

E timpul pentru ”Amintiri din Copilărie”. Inspirați din peripețiile celebrului Nică, organizăm un nou concurs pentru a descoperi cele mai mari năzbâtii făcute de voi în timpul copilăriei petrecute la țară. Suntem convinși că vom citi o mulțime de istorisiri pline de umor așa că, de data aceasta, vom alege câștigătorul prin www.random.org. Concursul se desfășoară pe site-ul nostru și se încheie în data de 5 octombrie 2017.
Mult succes la depănat amintiri!

Premiul concursului:

 

Ce trebuie să faci pentru a participa la concurs:

 1. Like la pagina de Facebook - Învie Tradiția
 2. Like și Share la Postarea de Facebook și
 3. Lasă comentariul tău mai jos

3 thoughts on “CONCURS - "Amintiri din Copilărie"”

 • Marin Gabriel
  Marin Gabriel 29/09/2017 at 15:20

  Copii fiind eu si fratele meu am fost dusi la bunici in vacanta de iarna Fiind in apropierea Craciunului unchiul nostru a venit acasa cu o ladita de mandarine si cum pe vremea aceea undeva in anul 1975-1976 nu mai retin exact am manat mai mult decat era cazul, de frica sa nu manance alti veri mai mult ca noi(de fraieri ce eram) insa cum era de asteptat ne-am deranjat la burta amandoi. Fratele meu fiind mai mic nu a mai ajuns la wc care se afla undeva in spatele curtii si a facut de el. Vazandul ca olange si de frica sa nu fim certati i-am spus sa se dezbrace cu chiu cu vai l-am sters la fund dupa care pe moment mi-a venit ideea sa ii tai doar ,,soseta de la ciorapii (parca strampi le zicea) dupa care l-am pus sa se incalte cu ei . Pentru a nu fi gasit ..mi-am amintit,, restul dresului am pus o piatra ii ei i-am inodat dupa care i-am aruncat pestew gard acestia opridu-se fix in bradul impodobit al vecinului nu inainte ca piatra pusa in acestia sa-i sparga un geam .... Ce a urmat e de cascadorii rasului A doua zi auzind ca striga cineva la poarta ne-am uitat pe geam sa vedem ce se intampla cand l-am vazut pe vecinul care incerca sa-i ceara explicatii bunicului meu (dumnezeu sa-i odihneasca pe amanoi) aratandu-i ciorapii si bradul impodobit cu ingrasaminte naturale. Discutia dintre ei a degenerat in cearta, bunicul fiind o fire mai apriga i--ar pentru ai demonstra ca nu are dreptate a venit si l-a luat pe fratele meu cu el sa ii arate ca el are ciorapi rosii in picioare. Aplecat vecinul nelamurit cerandu-si scuze de la bunicul care la injurat de cateva ori dupa care a venit la noi si ne-a spus sa ii spunem neaparat daca cumva se i-a cineva de noi din familia vecinului ca el stie ce nepoti are si ca nu v-a permite nimanui sa ne certe pe nedrept... Bineinteles ca dupa vreo doua zile cand a cautat bunica hainele sa le spele a gasit ciorapii taiati Va dati seama ce a urmat nu stiu sigur daca era masa de craciun sau a doua zi dupa dar in timp ce ne jucam prin casa cu ceilalti veri a inceput bunicul sau bunica sa povesteasca ceea ce facusem si s-au pornit toti pe un ras dupa care nu mai retin cine din casa s-a dus si l-a chemat pe vecinul la noi la o tuica si bineinteles la masa fara insa sa ii confirme cineva cum sau cine i-a impodobit bradul care mai de care parand foarte mirati cum au ajuns ,,ciorapii rosii aproape in varful bradului,,, care au ramas acolo destul de mult timp avand in vedere ca bradul era foarte inalt iar vecinul destul de in varsta

  Reply
 • Sandu Madalina
  Sandu Madalina 29/09/2017 at 17:07

  In fiecare vară mergeam in vacanță la bunici, imi doream sa o ajut pe bunica la treburile casei asa ca am vrut sa fac mancare..am mers si am prins un pui, care avea vreo cateva saptamani si i-am sucit gatul? m-am dus la bunica cu el ca sa ii spun sa facem mancare din el. Cand a vazut boacăna m-a certat, dar i-a trecut repede???

  Reply
  • VLAD RAMONA
   VLAD RAMONA 30/09/2017 at 17:29

   Cu drag vă voi povestii o amintire hilară a copilăriei la bunici, unde mi-am petrecut cam majoritatea vacantelor de altfel, ?.....după câteva zile ploioasă de vară m-am hotărât împreună cu vara mea sa strângem niste melci pentru a ne face câteva coliere asa ca intr-o dimineață pe când ne-am dus cu animalele la păscut am reusit sa strângem destui melci pe care fe frica bunicii i-am ascuns intr-o lada a patului in odaia mare "sufragerie" , copii fiind ne-am luat cu joaca si am uitat de ei ,? iar pe la prânz ne-a descoperit bunica comoara in lada de la pat ?pe când voia sa-si caute o basma , nu mare ia fost mirarea când a gasit lada plină de melci insirati ???? iar eu si vara-mea nu mai nimeream iesirea de gura ei .??

   Reply
Lasă-ne răspunsul tău
 • * Am citit termenii si conditiile precum si regulamentul concursului.
  * Imi dau acordul pentru colectarea , prelucrarea datelor personale ce au fost comunicate si introducerea acestora in baza de date a Organizatorului in scopuri de marketing.