Suntem și pe SEAP/SICAP - Informații și cereri de ofertă la office@invietraditia.ro

Farfurie decorativa ceramica rosie de Corund 13 cm

24.00 lei

Vasul din ceramică roșie de Corund este decorat cu motive florale și zoomorfe ce ne duc cu gândul la universul țăranului de odinioară. Farfuria decorativă este o piesă autentică ce poartă semnătura a zeci de generații de meșteșugari și abia așteaptă să scrie o bucățică de istorie chiar din casa ta.

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: COR_00130

Întrucât obiectele din lemn și ceramică sunt modele unicat, variantele și modelele diferă, poza este o reprezentare generală a produsului. Prețul include TVA.

Costul transportului este de 19 de lei. Pentru comenzi de peste 300 lei, transportul este gratuit. Expedierea se va efectua în 1-2 zile lucrătoare de la data validării comenzii.

Descriere

Olăritul provine dintr-o moștenire neolitică și este acea îndeletnicire care împletește rostul practic cu veleitățile artistice, cea care îmbină cu succes patima cu tradiția și superstiția.

Farfuria decorativă de ceramică roșie este realizată de olari pasionați din zona Corundului, cei ce încă se străduiesc să mențină taina olăritului așa cum era el practicat în urmă cu veacuri. Obiectele din lut trec prin mai multe procese până ajung în casele noastre, fiecare dintre ele având un rol important pentru desăvârșirea lor.

Vasul din ceramică roșie de Corund este decorat cu motive florale și zoomorfe ce ne duc cu gândul la universul țăranului de odinioară. Culoarea dominantă este, după cum spune și numele, cea roșie. Contrastul dintre nuanța de bază a farfuriei (albă) și cea în care sunt pictate detaliile (roșie), are un impact vizual puternic și scoate în evidență motivele tradiționale românești pictate.

Farfuria decorativă de ceramică roșie de Corund este o piesă autentică ce poartă semnătura a zeci de generații de meșteșugari și care abia așteaptă să scrie o bucățică de istorie chiar din casa ta.

Detalii

Farfurie din Corund realizată manual din lut, pictată cu vopsele naturale.

Dimensiuni: diametru 13 cm.

Materiale folosite: lut.

Instrucțiuni de îngrijire: se spală doar manual, a nu se folosi mașina de spălat vase sau alte aparate electrocasnice.

Fiecare piesă din magazinul nostru poartă o fărâmă din sufletul meșteșugarului care a înfăptuit-o și este realizată în întregime manual. Cum nimeni și nimic nu este perfect, și acest obiect poate avea mici imperfecțiuni constând în mici diferențe de culoare față de cele prezentate sau mici abateri de la dimensiunile menționate în pagină. Noi suntem de părere că tocmai aceste detalii fac un produs cu adevărat unic, autentic și încărcat de emoții.

Informații suplimentare

DETALII LIVRARE

Produsele vă sunt expediate în general în maximum 48 de ore lucrătoare de la data validării comenzii.

Pentru dumneavoastră am pus la punct o rețea de transport ce reduce la minimum timpul în care articolele comandate vă vor fi livrate.

Livrarea comenzilor se va face astfel:

  • gratuit, la adresa aleasă de dumneavoastră, dacă valoarea totală a produselor comandate depășește 300 lei sau
  • aplicand tariful standard de 19 Lei, la adresa aleasă de dumneavoastră, dacă valoarea totală a produselor comandate este sub 300 lei.

Realizăm livrări și în străinătate, doar in țările membre UE, iar costul de transport diferă în funcție de țara în care doriți să trimitem coletul si de cantitatea de produse dorite. Livrările se fac in general in 3-7 zile lucrătoare.

Pentru detalii ne puteti contacta telefonic sau prin email la comenzi@www.invietraditia.ro și vă vom comunica costul expediției.

 

DETALII PLATA

Vă punem la dispoziție 3 opțiuni de plată:

Card de credit sau debit – Puteți achita cu cardul, prin procesatorul de plăți securizat MobilPay

Numerar – Ramburs – Puteti plăti cumpărăturile în numerar, în momentul în care acestea vă vor fi livrate acasă de către curier.

Transfer bancar / Ordin de plată – Prin această modalitate puteți plăti prin internet banking sau la bancă, direct în contul nostru. Vă rugăm să faceți plata după ce unul dintre operatorii noștri va confirma disponibilitatea produsului și va emite o factură proformă. Când banii intră în contul nostru, produsul pleacă spre dumneavoastră.

 

Greutate 0.1 kg
Regiune

Material

Utilizare
Dimensiuni

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Farfurie decorativa ceramica rosie de Corund 13 cm”

Cosul meu