Suntem și pe SEAP/SICAP - Informații și cereri de ofertă la office@invietraditia.ro

Pachet Cadou “Clipe dragi pentru amintiri târzii”

260.00 lei

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: CAD_010

Costul transportului este de 19 de lei. Pentru comenzi de peste 300 lei, transportul este gratuit. Expedierea se va efectua în 1-2 zile lucrătoare de la data validării comenzii.

Descriere

Pachetul cadou aduce în fața voastră nerăbdarea firească a despachetării cadourilor din ziua de Crăciun cu savurarea unui pahar de vin parfumat la lumina lumânării.

Sfeșnicul rustic din ceramică neagră de Corund este un frumos accesoriu ce oferă un aer aparte fiecărei mese festive pe care își dorește să o pună în evidență.

Acesta creează o atmosferă de poveste indiferent de maniera în care este folosit, fie că îl veți folosi seara, cu o lumânare aprinsă, pentru a vă relaxa și a vă induce o stare de bine, fie că îl veți ridica la rangul de piesă de decor în locuința dumneavoastră.

Atmosfera magică de sărbătoare este întregită de lumânarea realizată din ceară de albine, ce va aduce la masa dumneavoastră mirosul purificator al naturii.

Păpușica-clopoțel din ceramică dă un plus de inocență și bucurie coșului de sărbătoare.

Papilele gustative vă vor fi răsfățate de delicioasa zacuscă de hribi cu trufe și de savurosul vin Fetească Neagră de Averești, un minunat tovarăș pentru depănarea amintirilor.

Produsele marca Mica Ilinca sunt fără conservanți, cu o fierbere la o temperatură cât mai mică, cu minim de zahăr, pentru a păstra vitaminele, aroma și culoarea fructului. Linia de producție se bazează în primul rând pe materii prime din culturi naturale sau din flora spontană (pentru fructele de pădure), pe cuptoare ce funcționează cu lemne, iar utilajele sunt mâinile angajaților.

Vinul cramei Averești este un vin nobil, despre care se spune că poți să-l bei în sănătatea altora fără s-o ruinezi pe-a ta. E voiciune, nerv, prospețime, franchețe și simplitate în acest vince antreneaza mesele si afacerile bune, ce eliberează mintea degustatorului precum o carte bună descătușează imaginația.

Pachetul cadou conține:

Păpușă-clopoțel tradițională din ceramică fata/baiat

Lumânare din ceara naturala de albine

Sfeșnic din ceramică tradițională neagră de Corund

Vin Premium Fetească Neagră de Averești, 750 ml

Zacuscă de hribi cu trufe românești, Mica Ilinca, 200 gr

Punga pentru cadou

Informații suplimentare

DETALII LIVRARE

Produsele vă sunt expediate în general în maximum 48 de ore lucrătoare de la data validării comenzii.

Pentru dumneavoastră am pus la punct o rețea de transport ce reduce la minimum timpul în care articolele comandate vă vor fi livrate.

Livrarea comenzilor se va face astfel:

  • gratuit, la adresa aleasă de dumneavoastră, dacă valoarea totală a produselor comandate depășește 300 lei sau
  • aplicand tariful standard de 19 Lei, la adresa aleasă de dumneavoastră, dacă valoarea totală a produselor comandate este sub 300 lei.

Realizăm livrări și în străinătate, doar in țările membre UE, iar costul de transport diferă în funcție de țara în care doriți să trimitem coletul si de cantitatea de produse dorite. Livrările se fac in general in 3-7 zile lucrătoare.

Pentru detalii ne puteti contacta telefonic sau prin email la comenzi@www.invietraditia.ro și vă vom comunica costul expediției.

 

DETALII PLATA

Vă punem la dispoziție 3 opțiuni de plată:

Card de credit sau debit – Puteți achita cu cardul, prin procesatorul de plăți securizat MobilPay

Numerar – Ramburs – Puteti plăti cumpărăturile în numerar, în momentul în care acestea vă vor fi livrate acasă de către curier.

Transfer bancar / Ordin de plată – Prin această modalitate puteți plăti prin internet banking sau la bancă, direct în contul nostru. Vă rugăm să faceți plata după ce unul dintre operatorii noștri va confirma disponibilitatea produsului și va emite o factură proformă. Când banii intră în contul nostru, produsul pleacă spre dumneavoastră.

 

Greutate 100 kg
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet Cadou “Clipe dragi pentru amintiri târzii””

Cosul meu