Suntem și pe SEAP/SICAP - Informații și cereri de ofertă la office@invietraditia.ro

Pălincă premium de pere Bădăcin (35cl, 42% vol alc)

127.00 lei

Un sortiment seniorial care convinge prin aroma consistentă, proaspătă şi elegantă, specifică perelor date în pârg. Gustul corpolent, cu mirosul generos de pere zemoase și dulci, al acestei palinci rămâne pe cerul gurii şi, după degustare, persistă îndelung și plăcut, precum lumina unui amurg de vară târzie.

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cod produs: 2152

Costul transportului este standard de 19 de lei pentru comenzi mai mici de 300 RON, iar expedierea se va efectua în maximum 2 zile lucrătoare de la data validării comenzii.

Descriere

Pălincă premium de pere Bădăcin (35cl, 42% vol alc)

Bădăcin, o vale largă luminoasă, străjuită de dealuri domoale pline de livezi și vii roditoare, e un sat cu nici 300 de locuitori, la 5 km de Şimleul Silvaniei, drept în inima Sălajului. Aşezaţi departe de poluarea şi agitaţia marilor oraşe, oamenii locului s-au străduit să păstreze tradiţiile ardeleneşti, încă de prin secolul 13, de când există prima atestare documentară a satului.

Locuitorii Bădăcinului, gazde primitoare, iți pun pe masă toată truda, priceperea vieții de zi cu zi, bucate și băuturi aleseNelipsită e si pălinca – distilat alcoolic traditional din fructe – cunoscută în toată regiunea.

Totul este plin de savoare și prospețime, binecuvântate de Dumnezeu, de la apa rece de izvor și până la roadele pământului. Sătenii se îngrijesc cu dragoste de aceste daruri, dragostea lor fiind măsura vechimii și a tradițiilor lor.

Domnul Valentin Vălcăuan, a învăţat metodele străvechi prin care se obţin tuica si pălinca bune, aromate și catifelate. Cu dragoste, dăruire si pasiune s-a dedicat dezvoltării acestor produse, implementând tehnologii moderne pentru a obține tuica si pălinca cu care Bădăcinul să se poată mândri în lume.

 

Pălincă premium de pere Bădăcin (35cl, 42% vol alc)

Un sortiment seniorial care convinge prin aroma consistentă, proaspătă şi elegantă, specifică perelor date în pârg. Gustul corpolent, cu mirosul generos de pere zemoase și dulci, al acestei palinci rămâne pe cerul gurii şi, după degustare, persistă îndelung și plăcut, precum lumina unui amurg de vară târzie.

Este ideală ca aperitiv, servită rece, dar fără gheață, precum și la mixarea cocktail-urilor.

Volum sticla: 350 ml

Alcool: 42%

 

Pentru mai multe sortimente, faceti click aici.

 

Informații suplimentare

DETALII LIVRARE

Produsele vă sunt expediate în general în maximum 48 de ore lucrătoare de la data validării comenzii.

Pentru dumneavoastră am pus la punct o rețea de transport ce reduce la minimum timpul în care articolele comandate vă vor fi livrate.

Livrarea comenzilor se va face astfel:

  • gratuit, la adresa aleasă de dumneavoastră, dacă valoarea totală a produselor comandate depășește 300 lei sau
  • aplicand tariful standard de 19 Lei, la adresa aleasă de dumneavoastră, dacă valoarea totală a produselor comandate este sub 300 lei.

Realizăm livrări și în străinătate, doar in țările membre UE, iar costul de transport diferă în funcție de țara în care doriți să trimitem coletul si de cantitatea de produse dorite. Livrările se fac in general in 3-7 zile lucrătoare.

Pentru detalii ne puteti contacta telefonic sau prin email la comenzi@dev.invietraditia.ro și vă vom comunica costul expediției.

 

DETALII PLATA

Vă punem la dispoziție 3 opțiuni de plată:

Card de credit sau debit – Puteți achita cu cardul, prin procesatorul de plăți securizat MobilPay

Numerar – Ramburs – Puteti plăti cumpărăturile în numerar, în momentul în care acestea vă vor fi livrate acasă de către curier.

Transfer bancar / Ordin de plată – Prin această modalitate puteți plăti prin internet banking sau la bancă, direct în contul nostru. Vă rugăm să faceți plata după ce unul dintre operatorii noștri va confirma disponibilitatea produsului și va emite o factură proformă. Când banii intră în contul nostru, produsul pleacă spre dumneavoastră.

 

Greutate0.35 kg
Volum

350ml

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pălincă premium de pere Bădăcin (35cl, 42% vol alc)”

Cosul meu