Suntem și pe SEAP/SICAP - Informații și cereri de ofertă la office@invietraditia.ro

[Invitație] ÎMI AMINTESC CÂND AM VĂZUT – expoziție de fotografie a fotoreporterului Lucian Tudose

Muzeul Național al Țăranului Român vă invită să vizitați, începând de vineri, 17 noiembrie 2023, în sala Tancred Bănățeanu, expoziția de fotografie Îmi amintesc când am văzut, a fotoreporterului Lucian Tudose.

 

Expoziția își dorește să recompună și să prezinte o selecție de fotografii realizate în perioada 1981 – 2023, sub forma unui proiect fotografic amplu, pentru a crea o punte de legătură între realitatea reporterului, văzută prin obiectivul fotografic, și realitatea celor din jur, transformată în timp și adusă în contemporan.

 

„Au fost ani tumultuoși de activitate profesională, timp în care am fost martor ocular al celor mai importante evenimente, definitorii pentru evoluția societății românești și explicative pentru punctul în care ne aflăm acum.

Am dorința de împărtăși publicului larg câteva dintre multele momentele trăite, pe care avem responsabilitatea cu toții să le proiectăm, să le decodificăm, să le descifrăm și să le înțelegem. Fracțiuni de secundă, dintr-un timp care nu se va mai întoarce, sunt punctul de pornire într-un dialog vizual între memoria mea afectivă și oamenii asupra cărora aceste momente și-au lăsat amprenta.” (Lucian Tudose)

Lasă un comentariu

Cosul meu