Târg de cadouri tradiționale 7-12 Septembrie, București

Târg de începerea școlii – Învie Tradiția

Peste 500 de obiecte de artă populară autentice din care poți alege cadoul potrivit pentru începutul școlii.

Învie Tradiția, proiectul social care de mai bine de trei ani susține meșteșugul românesc vă așteaptă in showroom-ul din strada Mihai Eminescu la un târg dedicat începerii școlii.

Ideea târgului a plecat din dorința de a oferi alternativa alegerii unui cadou special pentru părinții în căutare de un cadou autentic.

Totodată, inițiativa este și rezultatul sugestiilor cumpărătorilor noștri online, care au fost surprinși de frumusețea produselor realizate de creatorii de artă populară și care ne-au sugerat promovarea intensă a acestora și realizarea unui astfel de eveniment, pentru ca tot mai mulți oameni să le poată explora.

Ce veți găsi la târg?

Veți putea alege dintr-o selecție de peste 500 de obiecte de artă populară, din Bucovina, Moldova, Oltenia – Vâlcea, Argeș, Ardeal – Corund, Baia Mare și Muntenia. Obiectele sunt realizate in serii mici și unicat, pe care le găsiți de obicei la atelierele meșterilor populari. Produsele sunt de o rară frumusețe, care pot fi oferite atât ca și cadou decorativ, fiind obiecte de patrimoniu, dar și ca obiecte utilitare. Vă așteaptă și o surpriză din partea organizatorilor.

Printre produse, enumerăm:

Selecție de ceramică din toate regiunile țării, obiecte de țesătură, păpuși tradiționale, elemente de port popular, obiecte sculptate în lemn, obiecte de cult, bunătăți tradiționale, obiecte de artă populară reinterpretate de artiști locali, și multe altele care pot fi vizionate și in cadrul catalogului nostru online, pe site-ul www.invietraditia.ro.

Unde și cum se desfășoară?

Târgul are loc in perioada 7-12 martie, in Showroom-ul Învie Tradiția, str. Mihai Eminescu, nr. 142, sector 2, București, între orele 12:00 – 20:00.

Pentru cei care doresc să achiziționeze cadouri pentru sărbătoarea de Sfânta Maria, showroom-ul este deschis zilnic, intre orele 09:30 – 17:00.

Trebuie să menționăm faptul că România are încă centre mari de creație de artă populară și meșteșugărești, printre cele mai mari din Europa, ale căror obiecte le veți găsi și la acest târg. Totuși, linia meșteșugului popular este in declin și că ține de fiecare dintre noi să o păstrăm, susținând meșteri populari care realizează aceste opere de artă.

Așadar, vă așteptăm cu drag să ne susțineți in misiunea noastră de sprijinire și conservare a meșteșugului românesc.

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i un share:
1 Comentariu
  1. sikis izle 2 luni în urmă

    Regards for all your efforts that you have put in this. very interesting info. Stacee Krisha Marci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

©2007-2020 Invie Traditia. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.